FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Konoplyanka a fost doar începutul! Încă 3 jucători „pe făraș” la CFR Cluj

Bălgrădean n-a apucat să apere la CFR în acest sezon / Sursă foto: Arhivă GSP
Bălgrădean n-a apucat să apere la CFR în acest sezon / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 18:38 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 19:49

După ce l-a dat afară, astăzi, pe Yevhen Konoplyanka, CFR Cluj ar urma să se despartă în perioada următoare și de Ziv Morgan, Luca Juricic și Cristi Bălgrădean

Yevhen Konoplyanka nu este singurul jucător de care CFR Cluj se desparte în mercato invernal. Patronul Ioan Varga mai are trei nume pe lista neagră!

Abia concediat în Superliga, e îndreptat către Dinamo!
DINAMO
Abia concediat în Superliga, e îndreptat către Dinamo!

Ar fi vorba despre Ziv Morgan, Luca Juricic și Cristi Bălgrădean, potrivit Fanatik. Morgan, 23 de ani, a fost împrumutat de clujeni de la Kiryat Shmona, până la finele sezonului în curs.

Luca Juricic a costat 200.000 de euro, dar a dat numai 2 goluri

Suma plătită: 30.000 de euro.  A bifat 15 apariții în Liga 1, din 21 posibile, însă a fost titularizat doar de 9 ori, iar de 6 ori a fost înlocuit.

Luka Juricic, la rându-i, a venit în vară, contra 200.000 de euro, de la Pyunik Erevan. A adunat 15 apariții în Liga 1, doar 5 în primul unsprezece, și a marcat 2 goluri.

Cristi Bălgrădean e al treilea portar și ia 11.000 de euro lunar

Cristi Bălgrădean, 35 de ani, fost portar la Dinamo și FCSB, a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR-iștii. Este alt treilea portar al echipei, după Răzvan Sava și Otto Hindrich, are un salariu mare, circa 11.000 de euro lunar, și n-a bifat nici măcar un meci între buturi în acest sezon.

Konoplyanka, 34 de ani, a fost pus pe liber chiar astăzi, după numai jumătate de an la CFR.  Fost jucător, printre altele, la Sevilla, Schalke 04 și Șahtior Donețk, el era văzut de Varga drept „arma noastră secretă în play-off”.

Mutarea s-a dovedit a fi în cele din urmă un fiasco. Plătit cu 20.000 de euro lunar, Konoplyanka a apărut în numai 4 partide pentru CFR Cluj. Total, doar 54 de minute jucate!

Ioan Varga despre Konoplyanka: „O dezamăgire uriașă”

Recent, Varga îl descrisese pe Konoplyanka drept „o dezamăgire uriașă”. „A fost pariul meu, dar, din păcate, l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci în care antrenorul vrea să te bage să spui că te doare piciorul, că te înțeapă nu știu ce.

Probabil nu mai are chef de fotbal. E subiect închis, ne vom despărți la iarnă”, comentase conducătorul CFR-ului pentru sursa citată.

Mai puteți citi:

Un nume mare al fotbalului italian știe unde va ajunge Radu Drăgușin: „E prototipul ideal. Premier League nu va lăsa să-i scape un asemenea jucător”

Pentru el trebuie să facă Rapidul o ofertă „de nerefuzat”: detalii de ultimă oră despre transferul dorit de Șucu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  04 Ianuarie 2024, 10:30

toti 4 sunt slabi, stateau bine-mersi la CFR, si rezerve; Balgradean, a ajuns la apusul carieriei, el ar fi bun la Dinamo, pe un salar mic, logic. Resul cei 3 nici nu mai trebuie pomeniti...

rumunek
rumunek  •  04 Ianuarie 2024, 09:55

Nelu și Gigi se întrec în pariuri personale. Îl așteptăm și pe Dănuț.

bl0catu
bl0catu  •  04 Ianuarie 2024, 09:19

Konoplyanka nu mai avea chef de fotbal, e clar. De ce Tachsidis , deși e gras, poate? Omul încă vrea! Dacă ar avea 6-7 kilograme mai puțin ar juca prin ligi puternice probabil, nu la noi

Vezi toate comentariile (5)
Comentează