FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO

Vestea pe care o aștepta Kopic înainte de Sepsi - Dinamo » Ovidiu Burcă, reacție pentru GSP

Zeljko Kopic, la antrenamentul lui Dinamo
Zeljko Kopic, la antrenamentul lui Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 16:46 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 18:27

Croatul Zeljko Kopic, 46 de ani, a însoțit-o pe Dinamo în deplasarea din Transilvania, conform informațiilor GSP.ro, doar că angajamentul lui ar urma să fie înregistrat la forurile din România abia luni ♦ Au fost probleme, întrucât nu fusese reziliat, scris, contractul cu Ovidiu Burcă ♦ Între timp, fostul A1 de la Dinamo a confirmat pentru Gazetă că a „închis” situația cu clubul. 

Zeljko Kopic este noul antrenor al lui Dinamo, însă până acum contractul său nu a fost înregistrat în România! Aceasta fiindcă nu exista un act oficial care să ateste încheierea angajamentului lui Ovidiu Burcă, 43 de ani, cu Dinamo, așa cum a anunțat Prosport.

Dinamo e praf! De aici pornește munca de Sisif a lui Zeljko Kopic cu „câinii roșii”
SEPSI - DINAMO
Dinamo e praf! De aici pornește munca de Sisif a lui Zeljko Kopic cu „câinii roșii”

Zeljko Kopic este cu echipa la Sfântu Gheorghe, așteaptă luni să se rezolve situația

Din informațiile GSP.ro, încă de la momentul sosirii în România, Kopic a fost anunțat că luni va fi înregistrat contractul său și că nu vor fi probleme în a sta pe bancă luni seară, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi. Kopic a plecat cu „câinii” în Transilvania, este alături de formație, doar că nu știe dacă va fi pe bancă la această etapă din Liga 1!

Cert în acest moment e că va cina cu echipa la Sfântu Gheorghe, în această seară, iar mâine, conform înștiințării din momentul sosirii, ar trebui să i se înregistreze toate actele în România. ”El a sosit pe 1 decembrie în țară, nu a lucrat nimeni în acea zi, de-abia luni se pot rezolva”, a fost informat croatul.

Au fost probleme privind rezilierea contractului lui Ovidiu Burcă

Conform editorialului lui Daniel Șendre în Fanatik, acționarii Red&White ar fi ajuns la o înțelegere cu Ovidiu Burcă pentru ca Dinamo să-i achite salariul până în iunie 2024, când îi expira angajamentul. Aproximativ 42.000 de euro! În comunicatul ce anunța divorțul era scris că s-a ajuns la acest detaliu conform „încetării raporturilor contractuale, de comun acord”.

Doar că, surpriză!, administratorul judiciar, RTZ&Partners, nu poate fi de acord, legal, cu o asemenea stipulare. Și, în aceste condiții, Red&White trebuia fie să denunțe unilateral contractul cu Burcă, fie să plătească din propriile rezerve plata către Burcă!

Chestionat de GSP.ro pe seama situației contractuale cu Dinamo, Ovidiu Burcă s-a rezumat la a spune că „am închis”. Cât despre Zeljko Kopic, Burcă a spus că „poate” sta pe bancă luni seara, cu Sepsi, dacă actele vor fi mâine rezolvate la forurile competente.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Dinamo schimbă „filiera”! Ce ținte are Zeljko Kopic pentru mercato

EXCLUSIV // VIDEO Reverența de 1 Decembrie a unui italian aflat de un deceniu în România: „Viața e mai ieftină, am putut să strâng bănuți să fac o căsuță. Aici, încă poți să faci copii!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
Abel07
Abel07  •  04 Decembrie 2023, 00:31
Postat de fan_nordjylland pe 03 Decembrie 2023, 19:04

***

Cine a zis?

creeperno534
creeperno534  •  03 Decembrie 2023, 22:36

Ii merita pentru perfomanta din sezonul trecut!

rocky3
rocky3  •  03 Decembrie 2023, 20:59

Am înțeles ca Burcă renunță la acei bani...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează