FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

Kovacs răspunde articolului de azi din Gazetă: "Ştiu bine limba română, am avut note mai bune decît la limba maghiară"

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 13:53

Arbitrul din Carei a reacţionat după ce astăzi, într-un material apărut în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor se dezvăluia faptul că în urmă cu 7-8 ani el a fost promovat la excepţional, deşi lucrările teoretice nu erau bune din cauza faptului că nu stăpînea limba română.

"Din 2004 pînă azi cred că am dat minimum 20 de testări teoretice. Oare la toate nu am luat notă de trece? Asta chiar e culmea. Cum aş fi putut să iau mereu sub nota 7? Nu e adevărat că nu ştiu bine limba română. La liceu am terminat secţia maghiară, însă am avut note mai bune la limba şi literatura română decît cele de la limba şi literatura maghiară.

În plus, la facultate am terminat secţia română, iar acum sînt profesor. Cum credeţi că mi-ar fi încredinţat cineva o catedră dacă n-aş fi ştiut limba română, pe care să o vorbesc în faţa copiilor? Poate nu vorbesc limba română atît de bine ca alţi români, dar asta din cauza faptului că sînt de naţionalate maghiară", a explicat Kovacs.

Citeşte şi: Istvan, promovare pe blat cu limba română! » Dezvăluire incredibilă despre arbitrul care a distrus meciul Oţelul - Dinamo 1-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
spivak
spivak  •  23 Martie 2012, 18:19

Oricum ştie româneşte mai bine decât arbitri străini. În total a arbitrat doar 6 meciuri cu CFR. Sunt foarte puţine. Alţi arbitri au fost delegaţi mult mai des la CFR. A dat 2 penaltiuri pentru Dinamo. Mai e ceva de spus?

neil_10
neil_10  •  23 Martie 2012, 15:33
Postat de pressaltf4 pe 23 Martie 2012, 14:20

NU CONTEAZA DACA STIE GERMANA SAU ENGLEZA. ROMANESTE FIINDCA ARBITREAZA IN ROMANIA. PROBLEMA E CA SE STIE DE ISTORIA KOVACS-CFR (CFR A BENEFICIAT DE "GRESELILE" LUI IN FOARTE MULTE RANDURI) CLAR CA TOATA MISCAREA E COORDONATA DE PRIN PREAJMA LUI CRACIUNESCU. LA FEL SI CU BALAJ

Amice esti cam ...prost ... chiar crezi toate tampeniile de la TV... eu am fost la stadion si tipul a fost OK... atmosfera a fost OK... iar arbitrajul a fost f.bun... fotmalistii si-ai facut treaba catat cat [stiu si pot... deci la obiect... eliminarea aia corecta, 11 corect... nu vad care e problema... si asta nu e doar parerea mea... n ici spectatorii nu l-au apostrofat... ce e la tv e balci... pai sa luam exemplul celor d ela Dinamo, o echipa de 10mil Euro... cu valoare in teren de 10 mil.... adica atata pot in mod normal... si nu reusesc si atunci da-i cu arbitrii i cu etc.ect... sa puna Badea aciolo 50mil si sa-si faca echipa de CL si ciocu mic copii!

alpin
alpin  •  23 Martie 2012, 15:27

Domnule Kovacs, de ce raspunzi unor asemenea articole?! De ce te cobori atat de jos?! Lasa-i sa behaie, caci pentru asta sunt platiti!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează