FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Kyros Vassaras i-a interzis lui Iulian Dima să iasă public cu explicații » Care ar fi motivul: „De asta nu îl lasă, îl acoperă”

Kyros Vassaras // FOTO: Imago
Kyros Vassaras // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 decembrie 2023 06:59 / Actualizat marti, 19 decembrie 2023 08:01

Arbitrul Iulian Dima a fost în camera VAR la meciul Sepsi - CFR Cluj (2-1) și a greșit la golul victoriei gazdelor, înscris din poziție de ofsaid.

Arbitrajul de la Sepsi - CFR Cluj (2-1) continuă să facă valuri. Preşedintele CCA, Kyros Vassaras, a ieșit public și a recunoscut că golul victoriei covăsnenilor, marcat de Damaşcan, a fost din ofsaid şi a prezentat scuze tuturor celor afectați de decizia eronată a arbitrilor.

Kyros Vassaras admite greșeala din Sepsi - CFR Cluj, se scuză și prezintă o explicație halucinantă: au încurcat fundașul cu atacantul!
SEPSI - CFR CLUJ 2-1
Kyros Vassaras admite greșeala din Sepsi - CFR Cluj, se scuză și prezintă o explicație halucinantă: au încurcat fundașul cu atacantul!

Totodată, Vassaras a anunțat că „am decis să înlocuim toţi cei trei arbitri de la viitoarele delegări". Este vorba despre arbitrul Iulian Dima, care s-a aflat în camera VAR și a analizat greșit faza care a dus la gol,  asistentul Alexandru Filip, aflat și el tot în camera VAR, şi „centralul” partidei Marcel Bîrsan.

La Orange Sport, moderatorul Dan Udrea, jurnalist GSP, a dezvăluit că Vassaras i-a interzis lui Iulian Dima să iasă în spațiul public, pentru a da explicații. Motivul?

Basarab Panduru crede că Kyros Vassaras îl acoperă pe Iulian Dima

Fostul internațional Basarab Panduru, acum analist, crede că „Vassaras știe că noi îl ascultăm şi vorbeşte doar când vrea el, de asta nu l-a lăsat pe Dima, îl acoperă.

Dima, dacă era aici, nu intra în alte zone? Intra în alte zone şi el se asigură că-l scoate: «Noi te judecăm, noi îţi dictăm suspendarea»".

Constantin Zotta înțelege și poziția FCSB-ului

La rându-i, Constantin Zotta, fost arbitru, a comentat: „Din poziţia în care se află, Vassaras a procedat dimplomatic, corect. El iese pe o problemă care are legătură cu latura tehnică. Este un comunicat ferm şi corect, care reflectă exact ce s-a întâmplat.

Pe de altă parte, au fost situaţii cu greşeli de 100 de ori mai mari decât asta, iar Vassaras nu a reacţionat. De aceea înţeleg şi poziţia FCSB-ului: «Băi, Vassaras, tu taci şi te ascunzi, când te întrebăm dacă e albă, dacă e neagră». Dar dacă o scot din context, mi se pare corectă poziţia lui Vassaras”.

Mai puteți citi:

Valeriu Iftime ia primele măsuri după eșecul cu Dinamo: „Incredibil cât de slabi suntem! Nu putem continua, e jenant ce s-a întâmplat”

„Hai să-l lucrăm că noi n-avem nicio putere!” » Dezvăluiri incredibile din culise despre „mazilirea” lui Pițurcă de la Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Attila
Attila  •  19 Decembrie 2023, 22:14

Nu inlocuirea arbitrilor trebuie facuta dupa asemenea greseli, ci suspendarea lor pe minimum 2-3 ani si amenda semnificativa. Daca acceapta a misiune (delegare) sa lucreze cinstit!!!! Cine nu e in stare sa lucreze la VAR sa mearga sa sape morminte...

gazistu
gazistu  •  19 Decembrie 2023, 10:05

pe Va$$ara$ de ce nu-l poate da nimeni jos?? de ce trebuie pus sef la CCA; care incontinuu nu poate rezolva acesata problema de ani de zile.. el ii acopera pe arbitrii si ei il tin in functie.. o mana "sp[ala pe alta" .. pai Creciunescu, porumboiu, zotta sau oricare altul ar putea fi pus sef la CCa in loul lui.... PANA CAND SE TOLEREAZA acest grec (platit cu peste 10.000 euro lunar) ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează