FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

La FCSB se petrec lucruri în neregulă: "Așa ceva n-am trăit în toată cariera mea"

Articol de , - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 10:31

"E un ghinion incredibil. Aşa ceva n-am trăit în toată cariera mea. Nu ştiu când se va rupe blestemul". Declaraţia îi aparţine lui Mihai Stoica şi se referă la numărul mare de jucători accidentaţi din lotul lui Nicolae Dică.

Într-adevăr, situaţia nu doar că e una cu care echipa nu s-a mai confruntat în ultimii ani, dar şi ceea ce se întâmplă la celelalte formaţii din Liga 1 indică în mod clar că în curtea FCSB-ului se petrec lucruri în neregulă.

Dică are accidentaţi, grav sau foarte grav, nu mai puţin de 5 jucători. Niciun alt club nu se află în aceeaşi situaţie, iar următoarea în acest top e Astra, cu 3 jucători care acuză probleme medicale.

Principalele rivale ale roş-albaştrilor în lupta pentru titlu stau la polul opus faţă de gruparea lui Dică. CFR are un singur indisponibil, pe Hoban, dar nici el cu ceva foarte serios, în vreme ce Craiova şi Viitorul au tot lotul valid. Nu există nici măcar un fotbalist accidentat, chiar şi care să aibă ceva minor.

tabele

7 echipeadică jumătate din cele care sunt acum în Liga 1, nu au niciun fotbalist accidentat: Craiova, Gaz Metan, Viitorul, Poli Iaşi, Voluntari, Călăraşi şi Hermannstadt

CFR a jucat cel mai mult

FCSB nu poate avea ca alibi nici faptul că a jucat foarte multe meciuri în actualul sezon. Trupa lui Dică a bifat, în toate competiţiile, 20 de partide, însă CFR are cu una mai mult. Urmează în acest clasament Viitorul, 18 confruntări, şi Craiova (17). N-au fost luate în considerare meciurile din optimile de finală ale Cupei, unde CFR, Craiova şi Viitorul deja au evoluat, dar FCSB o va face azi. z

În 2007, dezastru şi mai mare

Pe finalul campionatului 2006-2007, FCSB s-a mai întâlnit cu o listă aproape interminabilă de accidentări. Grave şi foarte grave. Şi chiar mai multe decât în momentul de faţă. La acea vreme erau indisponibili: Rădoi, Ghionea, Neşu, Boştină, Dică, Opriţa, Thereau şi portarul Andrey. Dintre ei, Opriţa, Ghionea şi Dică aveau probleme extrem de grave, în timp ce restul au lipsit şi ei în jur de una-două luni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
merace
merace  •  01 Noiembrie 2018, 20:30

Contractele sunt facute prost. Jucatorii nu ar trebui platiti cu salariu lunar fix, oricare ar fi starea sau evolutia lor, ci pe antrenamente facute bine si pe minute jucate in teren. Iar daca se accidenteaza, sa le plateasca clubul tratamentele dar cu salariu minim cat stau pe tusa (inclusiv la suspendari)...

1260234347346768
Ioan Trisi  •  01 Noiembrie 2018, 18:23

Bai desteptule, pedeapsa e de la Dumnezeu, pentru ca patronul vostru e cu crucea in mana si cu diavolul in suflet!De mult timp va spun ca este un fariseu! Dar si voi sunteti la fel!!!!

985779924765935
George Udrescu  •  01 Noiembrie 2018, 16:45
Postat de Romeo Daniel pe 01 Noiembrie 2018, 12:45

Vad saptamanal meciuri din marile campionate si observ ca doctorii echipelor de acolo sunt suplii si cu chef de viata pe cand la Fcsb doctorii sunt grasi si cu fețe de interlopi.

Am văzut poza si mă pregăteam sa întreb cine sunt grăsuții din imagine. Sper ca nu preparatorii fizici, ca atunci e clar de ce se accidentează jucătorii.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează