FOTBAL  »  LIGA 1  »  UTA

Laca poate!

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2007 00:00

"Fiara" s-a antrenat ieri si e pregatit sa intre in teren pe finalul jocului UTA - Poli Timisoara, din penultima etapa. Are 43 de ani si vreo 20 de kilograme peste norma. In rest, Laca e acelasi: rebel, determinat, "fiara". Ieri, Marius Lacatus a revenit in teren, imbracind un tricou galben, de antrenament, peste treningul rosu al "Batrinei Doamne". A sprintat pe dreapta, scapind usor de adversar, si a centrat direct pe virful Danalache, cum o facea pe vremuri, cind in careu era Piturca. A jucat 15 minute in atac, dupa care s-a retras in aparare, unde l-a chinuit pe portughezul Edson. A ramas in joc 45 de minute, aratind ca poate "duce" o repriza.

Lacatus s-a legitimat ca jucator la inceputul sezonului. "N-a avut parte de-o retragere, i-o vom face noi", a anuntat presedintele aradenilor, Nicolae Bara. Iar meciul ales e cel cu Poli Timisoara, programat pe 19 mai, in etapa a 33-a, ultimul pe teren propriu pentru UTA in acest sezon. "Intru daca avem 3-0", a fentat confirmarea Marius, care a jucat ultima data la FC National, in sezonul 1999 - 2000.

10 titluri de campion, 7 Cupe ale Romaniei, o Cupa a Campionilor si o Supercupa a Europei a cucerit Lacatus, toate cu Steaua

Bergodi avertizeaza

Tehnicianul italian al clujenilor a spus ca echipa sa nu-si poate permite momente de relaxare. Cristiano Bergodi e ingrijorat inaintea meciului cu "Batrina Doamna". "stiu asta din experienta mea de jucator. Esti pe locul doi in clasament si joci cu echipe care incearca sa se salveze de la retrogradare si, aproape intotdeauna, apare o mica relaxare care te face sa nu intri pe teren cu atentia necesara. Un pas gresit facut cu UTA ne va aduce numai probleme. Daca, in schimb, UTA va demonstra ca este mai buna decit noi din punct de vedere tehnic si tactic, atunci jos palaria!", a spus Bergodi. (Irina Benga, Andreea Mira)


14 aprilie 2007

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (10)
maresalul_nr.one
maresalul_nr.one  •  23 Octombrie 2011, 02:25

Bravo Laca

maresalul_nr.one
maresalul_nr.one  •  23 Octombrie 2011, 02:25

Bravo Laca

Vezi toate comentariile (10)
Comentează