FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL ÎN PANDEMIE

EXCLUSIV Lacăt pe fotbalul românesc? Anunț sumbru: ”Vor dispărea multe cluburi! Cine mai riscă bani în fotbal?”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2020 15:30

Pandemia de coronavirus a lovit în plin și fotbalul, iar antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, e de părere că perioada care va urma va fi sinonimă cu dispariția multor cluburi din România.

Nu-i un secret faptul că pandemia de COVID-19 a adus cu sine și o criză financiară. Problemă ce se va abate și asupra fotbalului. Iar Leo Grozavu e de părere că luminița de la capătul tunelului nu se va vedea pentru multe formații, unele chiar de Liga 1. Iar când a fost întrebat despre Dinamo, club pe care l-a reprezentat ca jucător, tehnicianul nu a arătat prea multă speranță ca lucrurile să se regleze:

"Va fi totul diferit după această pandemie. Mă refer la partea economică, iar fotbalul depinde mult de asta. Nu vom mai avea un fotbal valoros fără investiții. Bugetul va scădea peste tot. Îmi pare rău de toți, că m-ați întrebat și de Dinamo. Sunt sigur că inclusiv din Liga 1 vor dispărea echipe. Nu știu care, dar vedeți că sunt multe cu probleme. Mi-e greu să cred că vor scăpa".

"E multă panică, multă manipulare"

Prevede că oamenii de afaceri și companiile nu vor mai avea înclinația către sport, către investiții în fotbal. Mai ales că nici în ultimii ani semnalele nu erau pozitive: "Nu se înghesuia nimeni nici până acum să ia un club, să vină către sport, de acum nici atât. E multă panică, multă manipulare, pentru că vedeți că oamenii sunt învățați să țină banii la saltea. Cine își mai permite să riște în fotbal?", a mai zis tehnicianul de 52 de ani.

105 meciuria strâns Leo Grozavu pentru Dinamo între 1992 și 1998

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează