FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Lacat spart

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2007 00:00

Danalache a marcat in doua meciuri la Urziceni, mai multe goluri decit a reusit sezonul trecut sub comanda lui Lacatus. Fostului virf al Aradului, Cristian Danalache (25 de ani), i-a priit despartirea de UTA. Imprumutat la Urziceni, atacantul a marcat 3 goluri in primele 2 etape pentru echipa lui Dan Petrescu. In sezonul trecut, cind a fost pregatit de Marius Lacatus, a avut doar 2 reusite. Mai mult, in partida cu Otelul (1-1), importanta in lupta pentru salvarea de la retrogradare a "Batrinei Doamne", Danalache a egalat pentru galateni printr-un stupid autogol.

Lacatus a sustinut ca a fost nevoit sa renunte la atacant, pentru ca era demoralizat. "Ma bucur pentru reusitele lui. El n-a reusit sa evolueze foarte bine aici, poate si din cauza modului in care l-a tratat publicul sau presa. Era foarte greu sa tinem un jucator cu moralul la pamint", a spus tehnicianul, care e dispus sa-i ofere o noua sansa lui Danalache dupa ce ii va expira imprumutul la Urziceni: "Mi-as dori sa joace bine in continuare. E prematur sa spunem acum, dar poate peste un an va reveni la Arad".

Imprumutati
Antrenorul Marius Lacatus a decis sa-i imprumute pe tinerii care nu prindeau echipa. Astfel, Lucian Todea va evolua sezonul viitor la FC Bihor, Melinte va juca la CFR Timisoara, iar Furdean va fi directionat spre Alba Iulia. "In cazul lui Furdean n-am stabilit inca toate detaliile, pentru ca e usor accidentat, are o infectie la un picior", a spus Paul Cazan, directorul executiv al clubului UTA. (Radu Romanescu - Arad)

"Agresivitate"
Marius Lacatus vrea ca UTA sa-si ia revansa in fata Gloriei Bistrita dupa ce in sezonul trecut a pierdut ambele confruntari cu echipa lui Sabau:"Poate va fi mobilizator pentru jucatorii nostri, care vor incerca sa demonstreze ca rezultatele din campionatul trecut au fost intimplatoare. Gloria e o echipa disciplinata tactic, harnica, cu jucatori pe care poate i-am dorit si noi in trecut. Au agresivitate pozitiva in joc si noi trebuie sa le raspundem la fel".

"Lot valoros"
UTA a plecat ieri spre Bistrita, dar va innopta la Cluj, cu un lot de 19 jucatori. N-au facut deplasarea D. Tudor, Hora, Vasiie, Codreanu, Mihut, accidentati, si sirbul Radovanovici, suspendat. "Avem citiva indisponibili, dar lotul e valoros, iar acest lucru trebuie sa se vada de la o etapa la alta, prin jocul prestat. Mi-ar face placere ca punctele sa vina dupa un joc spectaculos, dar acum primordiale sint rezultatele", a subliniat Lacatus.

Brazilieni la satelit
Antrenorul Lucian Tetileanu testeaza doi fotbalisti brazilieni la satelitul echipei UTA, CS Ineu. Fundasul central Anderson si atacantul Vicinius, ambii de 20 de ani,  au jucat intr-un meci amical, iar Vicinius a marcat un gol."Prima impresie a fost in general buna, voi stii mai multe dupa amicalul de simbata cu FC Bihor", a spus Tetileanu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează