FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY ÎNTRERUPT

Lăcătuş: "Nu îmi convine ce s-a întîmplat, dar nu am ce să fac!"

Articol de - Publicat sambata, 22 martie 2008 00:00

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş a intervenit telefonic la emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV, pentru a discuta despre derby-ul întrerupt joi seară."Eu vă spun că indiferent de ce decizie se va lua noi o vom accepta. Nu mi-e frică de rejucare, nici de continuarea meciului, nu mi-e frică de nimic. Ce s-a întîmplat trebuie să fiu un semnal de alarmă pentru toate echipele. Eu nu am ce să fac, nu pot lua eu nici o decizie. Sincer vă spun că nu îmi convine ce s-a întîmplat, dar nu am ce să fac!", a spus Lăcătuş.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (51)
 •  22 Martie 2008, 19:10

Bai fratilor, macar aveti decenta si nu mai comentati ca debilii mintali, ca a vazut o tara intreaga cine este adevarata pata pe obrazul fotbalului Rominesc. Din minciuna si abuz v-ati nascut in minciuna si abuz traiti. Voi va puteti bucura de ceea ce sa intimplat duminica, stiind ca erati condusi si erati praf si ca au fost incidente mult mai grave pe alte stadioane inclusiv la voi si niciun arbitru nu sa mai “legat” de aceste “regulamente”??? Si Mircea Sandu cu Lacatus si toti jucato

 •  22 Martie 2008, 18:26

mi-as dori foarte mult ca d-l lacatus sa imi poata raspunde la ceea ce voi scrie in urmatoarele randuri! daca dvs ati fi fost jucator al unei echipe(nu conteaza care),si eu as fi venit pe stadion cu o bricheta in buzunar pe care mai tarziu o aruncam in capul arbitrului ar fi fost normal ca dvs si echipa dvs sa piarda la masa verde din cauza unui retard? ar fi intradevar un gest fair-play din partea dvs daca ati cere rejucarea meciului din min 73 de la scorul de 1-0.

 •  22 Martie 2008, 17:07

pt nicu regulamentul este facut ca sa fie respectat vezi si regulamentul uefa de pe mysport nu este un regulament nou cine nu a luat masuri la intrarea pe stadion trebuie sa raspunda acum 2 ani am fost la un meci a lui fc torino(juca atunci in serie b), la intrare pe stadion s-a verificat peste tot daca ai asupra ta brichete si alte obiecte...

Vezi toate comentariile (51)
Comentează