FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA URZICENI - FC VASLUI 1-2

Lăcătuş: "Toată lumea e mulţumită la Vaslui, dar trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt"

Marius Lacatus, Lacatus, FC Vaslui
Marius Lacatus, Lacatus, FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2009 00:00

Marius Lăcătuş, antrenorul lui FC Vaslui, crede că echipa sa trebuie să rămînă cu picioarele pe pămînt după victoria în faţa Unirii Urziceni.

"Din ce am discutat cu conducerea, toata lumea e multumita aici, la Vaslui. Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa avem o continuitate de rezultate bune. Numai asa vom urca in clasament si vom ajunge acolo unde ne dorim cu totii.

Jucatorii sunt cei care obtin rezultatele. Noi doar le explicam ce gandim despre jocul adversarilor si sa ii facem sa fie pregatiti 100% in ziua jocului, din toate punctele de vedere. Vasluiul are un lot valoros. Important e ca valoarea individuala a fiecaruia dintre ei sa fie cat mai ridicata in ziua jocurilor", a spus Marius Lăcătuş la Sport Total FM.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (8)
 •  01 Noiembrie 2009, 11:29

bravoooo!!! Lacatus ,,esti o adevarata fiara

 •  17 Octombrie 2009, 23:38

Stiu ca ai valoare ca antrenor,dar ai nevoie de liniste ca orice om.Tine-o tot asa,ca avem nevoie de oameni ce traiesc fotbalul la maxim.Jos cu Dragomir,Sandu,ciobanu,Borcea,etc.,ei sunt virusul fotbalului romanesc.

 •  17 Octombrie 2009, 22:48

felicitari laca...stelistii sunt alaturi de tine!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează