FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lacrimi la despărţire » Ultimele cuvinte ale lui Flavius Stoican către foştii săi elevi: ”Capul sus! Continuaţi să fiţi fotbalişti!”

Suporterii i-au cerut demisia lui Stoican după a 3-a înfrîngere la rînd, vinerea trecută, cu Viitorul, 2-3
Suporterii i-au cerut demisia lui Stoican după a 3-a înfrîngere la rînd, vinerea trecută, cu Viitorul, 2-3

Articol de - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 21:54

Stoican a decis să plece de la Dinamo după o nouă discuţie în contradictoriu cu Anghelache. Cînd le-a comunicat jucătorilor decizia, au fost momente emoţionante.

"Era Stoican" la Dinamo a luat sfîrşit ieri la prînz, după aproape 14 luni de la numire. Surse autorizate au afirmat că tehnicianul de 37 de ani n-a mai rezistat în urma unor noi divergenţe cu preşedintele Constantin Anghelache, aşa că a decis: "Gata! Nu mai suport! Dacă nu contează ce zic şi ce fac eu, ne strîngem mîna şi fiecare merge pe drumul lui".

Iar al 2-lea cel mai longeviv "principal" din Liga 1 pînă ieri a decis să părăsească gruparea. Momentan, nu are nici o altă ofertă de muncă, dar diverşi agenţi îi caută o formaţie fie în Golf, unde a mai fost dorit de saudiţii de la Al Raed, fie în Azerbaidjan.

Ieri, la ora 15:30, Stoican a fost la Săftica pentru a-i înştiinţa pe jucători de decizia luată. După ce citiseră informaţia privind divorţul de Dinamo pe GSP.ro, mai mulţi fotbalişti au reacţionat: "Trebuie să se ţină cont şi de părerea noastră, iar noi vrem ca Mister să continue! Nu vrem să vină altcineva".

Flavius le-a ţinut un discurs fotbaliştilor, pe teren. "Capul sus! Trebuie să continuaţi să fiţi fotbalişti şi fără mine, antrenaţi-vă bine! Veţi fi familia mea pentru totdeauna" au fost cîteva dintre vorbele adresate grupului.

"Mai multe persoane au lăcrimat! Oricum, decizia demisiei sale a fost bulversantă, şocantă", au comentat jucătorii.

26 de victorii a strîns Stoican ca antrenor al "cîinilor" în toate cele 48 de meciuri jucate în toate competiţiile. A mai bifat 10 remize, 12 înfrîngeri, golaveraj 85-55

"Am plecat din cauza unor motive personale. Mi-a fost greu să mă despart de băieţi. Lazăr şi Alexe vor ţine grupul unit. N-am avut neînţelegeri cu domnul Negoiţă, am trecut împreună peste multe momente dificile" ( Flavius Stoican, ex-antrenor Dinamo)

"Nu credeam că se poate ajunge aici. Jucătorii se ataşaseră de el şi este o dezamăgire uriaşă pentru ei" ( Ionel Dănciulescu, director general Dinamo)

"La club e multă lipsă de management. Dinamo ar putea să-şi permită mai mult, dar nu se doreşte" (Vladimir Cohn, ex-acţionar Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 19:11
Postat de zecs93 pe 13 Noiembrie 2014, 14:37

imi vine si mi-e sa plang, aduceti-mi o ceapa :)))))))))))))))

>0)

zecs93
zecs93  •  13 Noiembrie 2014, 14:37

imi vine si mi-e sa plang, aduceti-mi o ceapa :)))))))))))))))

gabrita
gabrita  •  13 Noiembrie 2014, 14:03

Ultimele cuvinte ale lui stoican la despartirea de dinamo: Am stiut eu ca vin la o echipa de desculti...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează