FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Fostul antrenor al Universității Craiova a dat de pământ cu Ivaylo Petev: „Orice antrenor român nu ar mai fi avut zile”

Ivaylo Petev, foto/  Cristi Preda (GSP)
Ivaylo Petev, foto/ Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 11:55 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 12:06

Universitatea Craiova a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie. Oltenii s-au îndepărtat de primul loc, după ce au pierdut fără drept de apel în fața celor de la FCSB, scor 0-3, iar Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul echipei, este considerat vinovat de mai mulți oameni de fotbal.

Bulgarul a fost adus la Craiova cu speranța că echipa se va lupta cu șanse reale pentru câștigarea unui titlu după o lungă perioadă de timp, dar oltenii fac un sezon sub așteptări. Antrenorul este păstrat în funcție, lucru subliniat și de Laszlo Balint, fostul antrenor al Universității Craiova.

Ce note a primit Drăgușin pentru evoluția din meciul Tottenham - Brentford » „S-a luptat din greu”
TOTTENHAM
Ce note a primit Drăgușin pentru evoluția din meciul Tottenham - Brentford » „S-a luptat din greu”

Laszlo Balint aruncă „săgeți”: „Toată lumea ar fi avut alte așteptări de la un antrenor precum Ivaylo Petev”

După doar 7 partide, Laszlo Balint a fost demis de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova în august 2022, după o victorie cu FC U Craiova. Acum, Petev are o serie de 5 meciuri consecutive fără victorie, iar Balint nu își explică cum este păstrat în funcție bulgarul. Fostul tehnician este de părere că un antrenor român ar fi fost dat afară mult mai devreme de la Craiova.

N-am nimic cu Ivaylo Petev, este un antrenor care și-a demonstrat valoarea, dacă ne uităm la CV-ul lui, dar cred că este un fenomen un pic ciudat! Cred că orice antrenor român dacă ar fi înregistrat acest parcurs, în special acest rezultat împotriva celor de la FCSB, nu ar mai fi avut zile la Craiova!

Cred că toată lumea ar fi avut alte așteptări de la un antrenor precum Ivaylo Petev, cu un CV atât de bogat precum al dânsului”, a declarat Balint, pentru ProSport.

Balint a fost demis pe 9 august 2022, în locul său fiind numit Mirel Rădoi.

2victorii, 3 remize și 2 eșecuri are Laszlo Balint pe banca Universității Craiova

Universitatea Craiova este departe de titlu. Oltenii își propun accederea în play-off, dar au șansa de a câștiga, totuși, un trofeu în acest sezon. Ei joacă în sferturile Cupei României împotriva Oțelului Galați.

VIDEO. Gigi Becali, ironie pentru Mihai Rotaru: „Am bătut echipa cu jucători mai buni ca ai noștri”

Citește și alte știri:

Panduru a comentat revenirea lui Dică în Liga 1: „Dacă face ca de obicei, se întoarce repede lângă noi”

Fotbalistul plecat de la FCU Craiova și-a găsit imediat echipă și se va lupta pentru titlul de campion

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
kuba.fcu
kuba.fcu  •  01 Februarie 2024, 14:29

“Mari” antrenori musca din alți “mari” antrenori :)))) mogosoaia , circ nelimitat!

nicknick
nicknick  •  01 Februarie 2024, 13:03

daca schimbi antrenorul dupa 7-8 etape ca n-ai rezultate nu e bine ca n-are timp, ca dureaza, daca nu-l schimbi de ce nu-l schimbi. pe de alta parte ii dau dreptate lui balint. a fost lucrat marsaveste de cartu, nu a fost lasat sa-si faca treaba. inca o dovada a competentei manageriale a lui cartu care acum se da victima si mare analist in acelasi timp.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Februarie 2024, 12:17

...da...cea mai mare gresala a lu rotaru este ca l a dat afara vpe L.B....platim si acum si in vecii vecilor ...amin !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează