FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Sorin Cârțu a dat verdictul: „ Nu cunoaște fotbalul românesc, dar am impresia că nici nu îl studiază”

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 20:35 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 21:26

Fostul președinte al Universității Craiova, Sorin Cârțu, l-a desființat pe Ivaylo Petev din cauza greșelilor tactice comise de antrenorul bulgar în meciurile cu Farul (1-2) și FCSB (0-3). Gică Craioveanu l-a pus și el la zid, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Universitatea Craiova e în degringoladă în Liga 1. Iar după eșecurile suferite pe teren propriu în fața campioanei Farul (1-2) și a liderului FCSB (0-3), tremură acum pentru prezența în play-off. O situație de neînchipuit pentru multe dintre legendele clubului, care-l arată cu degetul pe antrenorul Ivaylo Petev.

Interes uriaș pentru biletele la EURO » Surse federale semnalează posibila eroare făcută de fanii români: „Au stârnit suspiciuni”
bilete euro 2024
Interes uriaș pentru biletele la EURO » Surse federale semnalează posibila eroare făcută de fanii români: „Au stârnit suspiciuni”

Sorin Cârțu spune că Ivaylo Petev n-a gândit „în spiritul echipei”

Unul dintre cei mai virulenți este Sorin Cârțu. „Îmi pun mari întrebări, Petev m-a dezamăgit. Ceea ce am văzut aseară (n.r. - duminică) nu are nicio treabă cu spiritul Universității Craiova. A propus o echipă fără atacanți la un meci cu Steaua. Au venit atâția spectatori cu orgoliul că joacă cu FCSB.

Nu a gândit în spiritul echipei. Nu cunoaște fotbalul românesc, dar am impresia că nici nu îl studiază. La partida cu Farul, venea după o pauză de o lună de zile, meciul ăla trebuia pregătit la fix. La Luis Munteanu, jucător cu calitate, care se demarcă, tu propui doi fundași centrali fără viteză, în linie avansată?

A fost inadmisibil, doar un jucător a participat la vreo cinci faze foarte periculoase. Cum să te prezinți așa? El are un analist video care îi prezintă niște jucători, ăla îi prezintă în mare. Bă, da’ tu uită-te! Eu nu îl văd pe el să reacționeze în situația asta.

Greșește cu Louis Munteanu, acum cu Coman. L-ai pus pe Maldonado într-o poziție de l-a făcut ăla varză. Preocuparea marcajului la Coman l-a făcut varză”, a comentat fostul jucător al Craiovei Maxima și președinte al clubului, într-o intervenție la Digi Sport Special.

Gică Craioveanu pentru GSP.RO: ”Ivaylo Petev a transmis un mesaj de frică”

Gică Craioveanu, și el o legendă a Universității Craiova, s-a arătat la rându-i dezamăgit de Petev, după 0-3 cu FCSB. „N-a fost deloc inspirat. N-am înțeles ce a vrut cu acest 3-5-2. Jucând, practic, cu cinci fundași, între care trei centrali, ai pierdut mijlocul. Noi acolo am pierdut meciul, la mijloc.

Pe urmă, mai e și mesajul pe care-l transmiți. Unul de teamă, de respect pentru adversar. Unde ați mai văzut așa ceva?! Când ați mai văzut ca Universitatea să aibă un respect așa de mare?! Pe un stadion unde noi, în mod normal, mușcăm din adversar?!”, a comentat „Grande” într-un interviu acordat miercuri, în exclusivitate, Gazetei Sporturilor.

VIDEO. CSU Craiova - FCSB 0-3. Cum au reacționat ultrașii olteni în momentul în care jucătorii lui Petev au venit la peluză » Imaginile surprinse de reporterii GSP la finalul partidei

Ați mai putea citi:

Dragomir dezvăluie oferta uriașă primită de Victor Pițurcă: un milion de euro! Decizia fostului selecționer

Unul dintre liderii revoltei de la Dinamo se retrage din fotbal: „Sper să fiu mai bun ca antrenor decât am fost ca jucător”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
adidi
adidi  •  30 Ianuarie 2024, 03:49

Cartu ai scris corect! Ne au facut varza!Jucatorii sunt varza! Antrenorul e si mai varza si patronul cel mai varza dintre toti!

adidi
adidi  •  30 Ianuarie 2024, 03:31

Cartu ai scris corect! Ne au facut varza!Jucatorii sunt varza! Antrenorul e si mai varza si patronul cel mai varza dintre toti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close