INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OPORTUNITATE

Dragomir dezvăluie oferta uriașă primită de Victor Pițurcă: un milion de euro! Decizia fostului selecționer

Victor Pițurcă, invitat în studioul GSP
Victor Pițurcă, invitat în studioul GSP

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 18:49 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 21:11

Victor Pițurcă (67 de ani), fost selecționer al României și fost antrenor al unor echipe precum Steaua București sau Universitatea Craiova, ar fi primit o ofertă pentru un salariu de 1.200.000 de euro anual din partea unei echipe din Arabia Saudită.

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și un apropiat al lui Pițurcă, a dezvăluit că fostul selecționer a fost ofertat de un impresar, care i-ar propus să câștige lunar 100.000 de euro.

Cum a scos Gigi Becali un alt jucător din primul „11”: „L-a costat, nu mai joacă titular acum. Așa făcea și Compagno”
FCSB
Cum a scos Gigi Becali un alt jucător din primul „11”: „L-a costat, nu mai joacă titular acum. Așa făcea și Compagno”

Motivul refuzului lui Victor Pițurcă

Victor Pițurcă ar fi acceptat să meargă în zona arabă doar dacă propunerea ar fi venit din Dubai (Emirate), cunoscând condițiile dificile din restul Orientului Mijlociu, potrivit lui Dragomir.

„Piţurcă a refuzat zilele astea o echipă din Arabia Saudită, care îi oferea un salariu de 100.000 de euro pe lună. Eu am fost la «Doi Cocoşi». La telefon am auzit un impresar că i-a spus de un salariu de 1.200.000 de euro pe an.

Şi le-a zis «Duceţi-vă, bă, de aici! Nu mă mai duc». Şi era o echipă bună. Dacă era în Dubai, da, se ducea că e de trai. În Arabia Saudită, în rest, nu e de stat. Sau poate şi-a dat seama că aia e echipă care coboară, nu urcă. E băiat deştept Piţurcă!”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Victor Pițurcă a antrenat-o ultima oară în cariera sa pe Universitatea Craiova, în sezonul 2019-2020. Înainte de experiența din Craiova, el a fost pe banca formației din Arabia Saudită Al-Ittihad, între anii 2014 și 2016.

Victor Pițurcă a avut trei mandate de selecționer al României: 1998-1999, 2004-2009 și 2011-2014. Tehnicianul a calificat naționala la două campionate europene, respectiv cele din 2000 și din 2008.

Ca antrenor de echipă de club, Victor Pițurcă are în palmares câștigarea Ligii 1 cu Steaua București în stagiunea 2000-2001.

VIDEO „Hai să-l lucrăm că noi n-avem nicio putere!” » Dezvăluiri incredibile din culise pentru „mazilirea” lui Pițurcă de la Steaua

Citește și:

Ghezali, de la Dinamo în Spania? Negocieri cu fosta campioană din La Liga: Lamine poate fi coleg cu fostul star de la Arsenal!
DINAMO
Ghezali, de la Dinamo în Spania? Negocieri cu fosta campioană din La Liga: Lamine poate fi coleg cu fostul star de la Arsenal!
Pe cine a lăudat Gigi Becali după victoria cu Universitatea Craiova: „A fost cel mai bun” » Replică ironică pentru Mihai Rotaru
CSU CRAIOVA - FCSB 0-3
Pe cine a lăudat Gigi Becali după victoria cu Universitatea Craiova: „A fost cel mai bun” » Replică ironică pentru Mihai Rotaru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Ioano13
Ioano13  •  30 Ianuarie 2024, 11:26

Piturcă judecă orice situație (sportiva sau nu) din viata lui, cum judecă o partida de barbut. Ca sa punem adevărul mai presus de orice, Piturca, în rol de antrenor principal, nu a câștigat niciodată campionatul, nici la Steaua nici aiurea. Rezultatele bune la echipa națională ar fi venit și cu Pintilii sau Rică R amtrenor principal datorita valorii lotului. Eu am îndoieli serioase ca a avut oferte din zona arabă. Cât despre oferte din România nici vorba. Lumea a inteles gândirea de barbugiu și mai ales precaritatea judecatilor ascunse de poker-face

laur33
laur33  •  30 Ianuarie 2024, 11:17

Victor Piturca nu stie nicio limba in afara limbii romane (si nici pe aia nu o stie prea bine), de-aia nu antreneaza in afara tarii.

romeverest
romeverest  •  30 Ianuarie 2024, 00:58

Ca de fiecare data Mitica spune numai prostii !! Adica cum nu este de trait in Arabia Saudita ?? Poate nu stie ca Piturca a antrenat, chiar de doua ori, in Arabia Saudita pe Al Ittihad !! Cred ca aceasta ultima oferta este doar o vrajeala de presa !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează