FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Culisele demiterii lui Balint de la Universitatea Craiova » Ce i-au reproșat jucătorii

foto: www.facebook.com/UCVOficial
foto: www.facebook.com/UCVOficial

Articol de - Publicat marti, 09 august 2022 16:05 / Actualizat marti, 09 august 2022 18:33

Mirel Rădoi va fi numit azi antrenor la CS Universitatea Craiova, în locul lui Laszlo Balint, demis după doar 7 partide pe banca oltenilor.

Un obiectiv imediat al lui Rădoi este să-i pună pe picioare pe olteni. La propriu! Echipa a suferit cumplit în debutul sezonului. 

Și ca exprimare, și din punct de vedere fizic. Contra lui Sepsi Sfântu-Gheorghe, 2-2, a picat fizic la pauză și covăsnenii au revenit de la 0-2. În Albania, contra Vllazniei (1-1), la fel.

Rotaru încearcă aceeași strategie cu care s-a făcut de râs sezonul trecut » Doar lui Becali i-a ieșit
CSU Craiova
Rotaru încearcă aceeași strategie cu care s-a făcut de râs sezonul trecut » Doar lui Becali i-a ieșit

Apoi, la Mediaș, cu U Cluj, alb-albaștrii și-au revenit întrucâtva după pauză. Tot câte-o repriză au jucat mai bine și în returul cu Vlazznia (3-0) și la 0-1 cu Rapid, înaintea dezastrului complet de la Lublin, cu Zoria (0-1).

Laszlo Balint, tensiuni cu jucătorii de la Universitatea Craiova

Surse ale Gazetei Sporturilor relatează că jucătorii Craiovei i-au reproșat lui Balint și preparatorului adus de acesta, Radu Alexandru, pregătirea fizică precară efectuată în cantonamentul din Austria, unde Universitatea a petrecut 3 săptămâni!

De asemenea, i-au bătut obrazul pentru că i-a criticat public, în mai multe rânduri, în loc „să spele ruferele murdare în familie”.

„Ciocniri” între antrenor și jucători, în frunte cu Nistor, au avut loc și-n pauza meciului cu U Cluj, dar și după 0-1 cu Rapid, potrivit ProSport. 

Nistor și Vână au fost excluși din lot, însă e de așteptat să fie reactivați de noul tehnician.

Mirel Rădoi, noul antrenor de la CS Universitatea, debut cu Zorya

Mirel Rădoi va debuta pe banca oltenilor joi (ora 20:30), cu Zorya Luhansk, în manșa a doua din turul 3 al preliminariilor Conference League.

În tur, Craiova a fost învins, 0-1, astfel că Rădoi va avea o misiune dificilă în primul său meci. În Liga 1, Universitatea Craiova o va întâlni pe CS Mioveni, duminică, de la ora 16:00.

VIDEO Totul despre CSU Craiova - Zorya. Match preview

Citește și alte știri despre Craiova:

Bogdan Stelea a dat de pământ cu CSU Craiova: „O întreagă nebuloasă acolo! Nu-l dai afară după 56 de zile”

Ilie Dumitrescu, revoltat de ce se întâmplă la CSU Craiova: „Toți antrenorii lor au fost slabi! Rădoi nu va veni”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
koukourigou
koukourigou  •  10 August 2022, 05:11

La Craiova sunt niste jucatori plin de aere. Ametiti de confortul echipelor nationale multi cred ca sunt scule, dar sunt niste expirati. Ivan si Marcovici nu vor fi niciodata fotbalisti. Screciu n-are mentalitate. Baieram confunda miscarea cu agitatia. Ceapa nu face altceva decat sa bage strambe. Si lista poate continua. Lor nu le-a placut niciun antrenor. Sigur ca si Cartu e o cartita perfecta, el ii sapa pe toti din jur. Participa, dar nu se baga. CE sa faca Radoi? Daca se pricepea, facea pe unde a mai fost. Poate sa aiba noroc daca se interupe campionatul, dar nu-l apuca paltonul. Mai ales daca s-a intors Ceapa in vestiar. Cat or fi Ceapa si Cartu, nicio speranta.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  09 August 2022, 21:30
Postat de sibelius pe 09 August 2022, 17:38

Cred ca nu te-ai uitat de mult in buletin si faci o confuzie intre valuri: "valul cu experienta" e pe la 70-80 de ani, deci unii nu mai sunt, altii nu mai vor, cativa nu mai pot. Dupa ei vine valul lui Riciu din anii '90-2000 cu zero performante si gura mare(exceptie Petrescu care a mai si facut si Olaroiu care se simte bine in Asia).

L am omis pe Galca! Cum suna asta? Dar nu venea omul e clar ca la ce panglicari sunt astia de conduc echipa .. nu avea la ce sa vina. Iar increderea in LB e f clar exprimata prin durata contractului si mai ales cum a fost demis. Dar aici isi merita soarta sa spunem asa. Desi e maghiar la origini se apropie mult de celebra vorba. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Jesper1
Jesper1  •  09 August 2022, 21:05
Postat de 88gore88 pe 09 August 2022, 20:44

Avea si Balint asta un contract de te bufneste rasul.A venit cu mainile in buzunare,a plecat cu mainile in buzunare.Ti-o meriti din plin,ghiocelule!Sper ca acest fcsb2 sa nu treaca de Zoria,nu merita!

toata lumera spera sda retrogradeze dinamo si tu o dai cu zoria de parca dinamo va masi juca vreodata in cupele europene. gandeste-te mai bine la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează