FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

VIDEO Laszlo Balint a găsit cauza problemelor defensive de la FCSB: „Să nu uităm asta!”

Laszlo Balint (43 de ani) a analizat meciul dintre Sepsi și FCSB, programat astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 15 din Liga 1.
Laszlo Balint (43 de ani) a analizat meciul dintre Sepsi și FCSB, programat astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 15 din Liga 1.

Articol de , - Publicat luni, 24 octombrie 2022 18:04 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 18:04

Laszlo Balint (43 de ani) a analizat meciul dintre Sepsi și FCSB, programat astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 15 din Liga 1. 

Liber de contract după despărțirea de CS Universitatea Craiova, Laszlo Balint a rămas un atent urmăritor al fotbalului românesc și crede că duelul dintre Sepsi și FCSB va fi unul spectaculos. 

VIDEO. Laszlo Balint, înainte de Sepsi - FCSB: „Ar trebui să fie spectacol!”

„Ambele echipe au început sezonul pe două fronturi. Și ambele s-au axat în principal pe Conference League. Poate din această cauză a intervenit această inconstanță în rezultate. 

Diseară se vor întâlni două echipe care își propun obținerea tuturor punctelor. Sper să avem parte de un spectacol. În acest moment, plusul pare a fi de partea lui FCSB. 

Și-au odihnit mai mulți jucători în ultima perioadă. Patronul a declarat că prioritar este parcursul în SuperLigă. Dar nu va fi ușor! Sepsi a demonstrat că este o echipă puternică, solidă”, a spus Laszlo Balint pentru GSP.ro. 

Întrebat despre problemele defensive ale vicecampioanei FCSB, Balint a găsit mai multe posibile explicații. 

„Să nu uităm că cei doi fundași centrali formează un cuplu nou sudat, ambii au sosit recent la echipă. Au și un portar destul de tânăr. Radunovic, jucătorul cu experiență, s-a chinuit din cauza problemelor medicale. Au fost și schimbări de sistem. 

Cred că pot fi găsite foarte multe cauze pentru această vulnerabilitate defensivă. Am convingerea că s-a făcut această analiză și s-a descoperit linia pe care trebuie să meargă pentru rezolvarea acestor probleme”, a concluzionat Balint. 

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO Au apărut imaginile! Ce i-a zis Hagi lui Adrian Mutu la finalul meciului cu Rapid, când a plecat val-vârtej

„Bezmeticul” de la FCSB e critict și de rivali: „Nu mai poate să joace la nivelul Ligii 1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  25 Octombrie 2022, 07:43

Iar il promovati pe antrenorul de chiftele! Asa ceva... argintii vorbesc! Nu am mai vazut interviuri cu alti antrenori care au carte de vizita fata de LB. El le stie pe toate!))) Tot el se da domnisoara de onoare dupa demitere))

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  24 Octombrie 2022, 21:10

A aparut iar LB si loveste necrutator))) mister ai mai multe interviuri decit meciuri antrenate!))) Chiar eram ingrijorat ca nu mai are cine sa ne spuna ce se intampla! Tu si baba Vanga))) Ne ai spus si ca Miculescu nu suporta concurenta ! Pai nu l ai avut 2 ani pe mana sa l pregatesti de impactul cu fotbalul adevarat?! Arati ca un pensionar pe scaunul ala. Ia o echipa si arata -ne cum sta treaba! Dupa Craiova ai plans 3 luni pe la tv!

valentindragobete
valentindragobete  •  24 Octombrie 2022, 19:52

Asta se crede pe "drumul" palatului !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează