FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Tehnicianul din Liga 1 care-l vrea pe Sergiu Buș la echipă: „Este un marcator, m-aș bucura să-l antrenez”

Sergiu Buș
Foto: Imago
Sergiu Buș Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 21:27 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 22:34

Sergiu Buș (29 de ani), devenit liber de contract după despărțirea de sud-coreenii de la Seongnam FC, este dorit de Laszlo Balint la UTA Aad.

Tehnicianul arădenilor a vorbit despre posibilitatea ca atacantul să ajungă la Arad și a mărturisit că și-l dorește în echipă, dar că este foarte greu ca Buș să aleagă UTA, din cauza pretențiilor salariale mari ale jucătorului pe care arădenii nu și le permit.

Mihai Stoica a explicat de ce FCSB - UTA se joacă fără spectatori: „Am discutat, nu se poate!” » Ce împiedică schimbarea orei
FCSB - UTA
Mihai Stoica a explicat de ce FCSB - UTA se joacă fără spectatori: „Am discutat, nu se poate!” » Ce împiedică schimbarea orei

„Din ce am citit din presă, sunt deja destule echipe interesate de Sergiu Buș, care și-au manifestat și public dorința să-l transfere și care pot oferi condiții salariale, financiare, pentru jucător mult mai bune decât putem pune noi pe masă în acest moment. 

Nici măcar așa nu o să ne putem apropia… Vorbim, în primul rând, despre un bonus de instalare, care la nivelul unui jucător ca Sergiu Buș va fi imposibil de oferit de UTA. Apoi, nu știu exact salariul său, dar cred că vorbim de zeci de mii de euro pe lună. Pentru nivelul salarial al Ligii 1 Sergiu este un fotbalist scump”, a declarat Laszlo Balint la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Balint: „Venirea lui Buș ar însemna și faptul că UTA a ajuns la anvergura unui club capabil să atragă astfel de jucători”

„Vă dați seama că m-aș bucura să-l antrenez, este un marcator, un fotbalist bun de careu. M-aș bucura ca Sergiu Buș să vină la Arad, pentru că asta ar însemna și faptul că UTA a ajuns la anvergura unui club capabil să atragă astfel de jucători.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, sunt lucruri de perspectivă, chiar dacă de perspectivă imediată, dar atenția noastră trebuie să rămână focusată pe următoarele meciuri, iar primul dintre acestea e cel de la FCSB”, a mai adăugat antrenorul arădean.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - UTA 

Citește alte știri din Liga 1:

Cosmin Moți, mesaj special la 37 de ani: „Hai să vă povestesc ceva: Eram la București și jucam pe Arena Națională cu echipa fără nume”

Ce face Ionuț Chirilă înainte de meciul cu Dinamo: antrenorul a fost fotografiat în București + surpriză pe foaia de meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează