FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Laszlo Dioszegi așteaptă semnătura noului antrenor și dezvăluie ce i-a spus Bergodi: „Acolo vrea să meargă, ar fi senzațional pentru el”

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, așteaptă ca antrenorul Liviu Ciobotariu să pună semnătura pe contract.
Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, așteaptă ca antrenorul Liviu Ciobotariu să pună semnătura pe contract.

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 20:31 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 20:31

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, așteaptă ca antrenorul Liviu Ciobotariu să pună semnătura pe contract. 

Prezent la Budapesta, la finala Europa League dintre FC Sevilla și AS Roma, Laszlo Dioszegi e cu gândul și acasă, acolo unde așteaptă instalarea noului antrenor. 

Căpitanul și-a anunțat despărțirea de echipă: „Un capitol încheiat cu mândrie!”
PLECARE
Căpitanul și-a anunțat despărțirea de echipă: „Un capitol încheiat cu mândrie!”

Laszlo Dioszegi îl așteaptă pe Liviu Ciobotariu la Sepsi

„N-am fost acasă, Liviu Ciobotariu trebuia să se întâlnească astăzi cu domnul Hadnagy. Poimâine ajung și eu. Sper să se rezolve lucrurile. Chiar dorim să îl avem antrenor, e genul nostru”, a spus Laszlo Dioszegi la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Întrebat dacă Dan Petrescu s-ar potrivi la Sf. Gheorghe, luând în calcul și ultimele ieșiri în decord, Dioszegi a spus: „Sincer, nu, nu s-ar încadra. Am un respect foarte mare pentru el, dar nu suntem un club care avem nevoie de cancanuri”.

Laszlo Dioszegi: „Bergodi mi-a zis că vrea acasă, în Italia”

Cristiano Bergodi, fostul antrenor al lui Sepsi, este aproape să o preia pe CFR Cluj. Dioszegi spune că italianul i-a transmis altceva în momentul despărțirii: „Mi-a zis că vrea să meargă acasă, în liga a doua din Italia, a zis că ar fi ceva incredibil. Sau dacă ar primi o ofertă de la arabi, acolo sub 50.000 de dolari pe lună nu poți lua. Eu nu cred că merge la CFR. Dacă mi-a zis ceva, nu cred că se va întoarce a doua zi. E un om de cuvânt, de încredere. Dar în două zile se poate întâmpla orice.

Despre posibilele plecări de la echipa, finanțatorul grupării covăsnene a fost clar:

Nu avem nicio ofertă concretă, nimeni nu ne-a căutat până acum. Vrem să menținem echipa și să mai aducem 2-3 jucători buni. Vrem să intrăm în Conference League, să mergem 2-3 tururi. Dacă se poate! Și noi ne-am dori în grupe, dar e mult să vorbim. Dacă picăm cu Beșiktaș sau Lech Poznan...
- Laszlo Dioszegi, finanțator Sepsi Sf. Gheorghe

VIDEO. Cum a sărbătorit Laszlo Dioszegi triumful din Cupa României

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Fanii lui Dinamo se revoltă înainte de meciul cu FC Argeș: „Onorați istoria sau măcar respectați fotbalul!”

Delegare cu scandal la meciul de baraj european! Kyros Vassaras l-a trimis la Cluj pe călăul CFR-ului » „Varga a vrut să scoată echipa de pe teren”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
toto_mara
toto_mara  •  01 Iunie 2023, 08:57

"n-avem nevoie de cancanuri" :)))) ce penibil! N-aveti nevoie de titluri adica. Bravo, mici ati fost, mici veti ramane cu gandirea asta. Bine ca a plecat Bergodi ca nu il meritati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează