FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Laszlo Dioszegi anunță revoluția la Sepsi: „Se schimbă radical lucrurile! Cine nu se aliniază poate să plece”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a declarat că regulile de ordine interioară vor fi mult mai aspre după plecarea lui Liviu Ciobotariu. foto: Imago Images
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a declarat că regulile de ordine interioară vor fi mult mai aspre după plecarea lui Liviu Ciobotariu. foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 22:46 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 23:12

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a declarat că regulile de ordine interioară vor fi mult mai aspre după plecarea lui Liviu Ciobotariu.

După instalarea lui Bernd Storck în funcția de antrenor principal, Laszlo Dioszegi a spus ce va urma la clubul covăsnean.

Reacția lui Mircea Rednic, după ce Ovidiu Burcă a demisionat de la Dinamo: „Toți ar trebui să sară pe mine”
DINAMO
Reacția lui Mircea Rednic, după ce Ovidiu Burcă a demisionat de la Dinamo: „Toți ar trebui să sară pe mine”

Acesta a spus că Liviu Ciobotariu a greșit prin faptul că a fost prea permisiv cu jucătorii, dar acest lucru nu se va mai întâmpla după plecarea antrenorului român.

Laszlo Dioszegi a recunoscut că la echipa sa există mici divergențe între jucătorii români și cei străini. 

Laszlo Dioszegi: „Vor pleca și jucătorii dacă vor mai greși”

„Eu cred că are de demonstrat (n.r. Bernd Storck) . Agentul lui este un bun prieten al meu. M-a sunat acum două săptămâni să-mi spună că ar fi dispus să vină la noi dacă schimbăm antrenorul. I-am zis că nu era momentul. După meciul cu Craiova, din păcate, trebuia să facem schimbarea aceasta. Este un om foarte ambițios. 

Am văzut unde a antrenat, am discutat și cu președintele echipei din Slovacia și a avut numai cuvinte de laudă despre el. Cred că o să facem rezultate. Să facem puncte mai multe decât am făcut până acum. 

Vreau să-i mulțumesc lui Liviu Ciobotariu și staff-ului, nu întotdeauna antrenorul e de vină pentru rezultate. Ne-a adus o Supercupă și am fost aproape să intrăm în Conference League.

Vor pleca și jucătorii dacă vor mai greși, nu poți să schimbi antrenorul de fiecare dată.

Ciobotariu a fost prea permisiv, din păcate, și asta i-a fost fatal. 

Se schimbă radical lucrurile, antrenamentele. În fiecare dimineață trebuie să vină să ia masa împreună. La fel și cu prânzul și cina. O să stea la aceeași masă. Nu vor mai avea voie să folosească telefonul pe parcursul zilei. Au intrat în stadion, telefonul trebuie să rămână în mașină până pleacă acasă.

Unii îi acuză pe alții. Românii vorbesc de străini, străinii spun că românii nu se antrenează atât de bine. Ambele părți sunt de vină. Cine nu se aliniază poate să plece.

Nu avem o situație financiară ca să putem investi. Nu avem cum să mărim bugetul, cu asta defilăm. Pentru noi este un succes. Dacă putem să ne menținem unde am fost anul trecut sau acum doi ani, noi suntem bine”, a spus Laszlo Dioszegi, într-o intervenție la Digi Sport Special. 

Am discutat mai mult o oră Ciobotariu și 99% nu merge la nicio echipă din România. Nu cred că merge la Dinamo, știu că e dinamovist, dar vrea să antreneze în străinătate
Laszlo Dioszegi

VIDEO. Bernd Storck, noul antrenor al celor de la Sepsi, prezentat oficial de club

Citește și:

După întâlnirea cu șefii lui Dinamo, Florin Bratu a dezvăluit la TV: „Nu vă ascund, așa a rămas”
DINAMO
După întâlnirea cu șefii lui Dinamo, Florin Bratu a dezvăluit la TV: „Nu vă ascund, așa a rămas”
Ce l-a convins pe fostul selecționer al Ungariei să semneze cu Sepsi: „E cel mai bun din țară!”
SEPSI
Ce l-a convins pe fostul selecționer al Ungariei să semneze cu Sepsi: „E cel mai bun din țară!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  01 Decembrie 2023, 08:50

Se schimba pe naiba! Te- a zapacit "sucesul" si pe tine. Cind ti a castigat super cupa satelor te infoiai in pene precum cocoselul in izmene! Mama ce antrenor am... bla bla ... si apoi te ai dezis de el una doua.. urma un program mai lejer echipa isi revenea.. A venit fuhrerul asta obosit sa va faca strategia. Sa speram ca face treaba desi e greu de crezut

tarnaveanu
tarnaveanu  •  01 Decembrie 2023, 01:03

Aici gândește f bine patronul: eu cred că are de demonstrat. Neamțul are un CV stufos și realizări modeste. Mare brânză nu va face nici aici, iar timpul o va dovedi. La play off, plecând și de la poziția actuală, aproape nici o șansă.

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  01 Decembrie 2023, 00:26

si la Cfr e nevoie de asa ceva!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează