FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Laszlo Dioszegi, înainte de judecarea recursului făcut de FCU Craiova: „Dacă se va decide rejucarea, am o singură întrebare” + „La TAS nu are nicio șansă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2023 15:07 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 15:49

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a vorbit despre recursul făcut de FCU Craiova după decizia Comisiei de Disciplină, privind scandalul de xenofobie de la meciul direct.

CONTEXT:

Joi are loc un termen la Comisia de Recurs, iar omul de afaceri spune că nu s-a gândit că ar fi putea schimbată decizia inițială. 

În plus, Laszlo Dioszegi e sigur că FCU Craiova nu va ataca o eventuală decizie nefavorabilă la TAS, fiind convins că olteni nu pot avea câștig de cauză.

Expert în dreptul sportului, despre Sepsi - FCU Craiova: „Meciul trebuie jucat pe teren”
Sepsi - FCU Craiova la Comisii
Expert în dreptul sportului, despre Sepsi - FCU Craiova: „Meciul trebuie jucat pe teren”

Laszlo Dioszegi, înainte de recursul în disputa Sepsi - FCU Craiova: „Dacă se va decide rejucarea, am o singură întrebare”

„Nici nu mă mai gândesc la proces. De o lună să vorbește doar despre asta. Va fi ce vrea Dumnezeu. Nu ne-am gândit că s-ar putea întoarce decizia. Vom vedea joi ce decide Comisia și după aceea vom stabili ce vom face. 

Eu nu iau decizii la cald și nu iau decizii singur. Avem un staff, avem 3-4 oameni în conducere. Vom analiza situația și vom vedea ce vom face. 

Dacă se va decide rejucarea, am o singură întrebare. Când putem să jucăm? Nu prea mai e timp de rejucat. Doar dacă vom decala play-off-ul și play-out-ul. 

La TAS, Craiova nu are nicio șansă. Nu cred că va merge la TAS pentru că nu are nici 1% șanse de câștig. UEFA și FIFA au toleranță zero pentru rasism. În plus, nici timpul nu este un aliat. Nu se va da o decizie rapid”, a spus Laszlo Dioszegi în emisiunea „Liga DigiSport”.

VIDEO Cristian Daminuță critică nivelul din Liga 1: „Doar în filmele cu Mr. Bean mai vezi așa ceva”

Citește și: 

EXCLUSIV Avocatul anti-Mititelu îi judecă echipa! Un fost adversar al patronului FCU Craiova, în Comisia de Recurs la procesul cu Sepsi

Adrian Mititelu nu renunță: „Mai avem două partide și meciul cu Sepsi” » Acuze la adresa Chindiei, după egalul cu FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
gicab
gicab  •  02 Martie 2023, 09:17

Respect Talpan

corectu
corectu  •  02 Martie 2023, 07:56

Dioszegi i-a prins bine „victoria” cu 3-0. 90% că Sepsi e calificată în play-off.

1945sv0509
1945sv0509  •  01 Martie 2023, 22:47

Din intamplare "domnul de la Sepsi"vorbeste mult mai bine ca tine limba romana si e mai luminat la cap decat un kyil ( probabil cam un kg. de mitocanie).

Vezi toate comentariile (40)
Comentează