FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, și-a setat obiectivul pentru play-off: „Semnez acum pentru acest loc”

Laszlo Dioszegi +10   FOTO
Laszlo Dioszegi

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 10:57 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 12:24

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a anunțat în această dimineață care e obiectivul covăsnenilor pentru play-off. 

  • Sepsi a obținut un punct în primul meci din play-off, 0-0 cu CS Universitatea Craiova. Pentru echipa lui Leo Grozavu urmează duelul cu CFR Cluj, campioana en-titre din Liga 1. 

„Ne propunem locul 4, dar ne propunem să fim și mai sus, locul 3 dacă se poate. Nu sunt genul războinic și nu vreau război. Dacă nu punem în fața noastră țeluri mărețe, n-are niciun rost. Nu vrem să ne mai plimbăm prin play-off cum a fost data trecută. Dacă cineva îmi garantează acum locul 4, semnez fără probleme”, a spus finanțatorul lui Sepsi, în direct la Pro X. 

Vrem să batem CFR Cluj! Cât timp eu sunt la Sepsi, nu vor exista aranjamente cu alte echipe sau cu arbitrii. Vreau doar să ridic nivelul fotbalului românesc.
 - Laszlo Diosegi, patron Sepsi Sfântu Gheorghe 

Promovată în Liga 1 în 2017, Sepsi Sfântu Gheorghe se află la cea de-a doua calificare în play-off de când se află pe prima scenă. Covăsnenii mai reușiseră această performanță în sezonul 2018-2019, când au terminat pe locul 6. Anul trecut, Sepsi nu a prins play-off, ul, însă a ajuns în finala Cupei României, pierdută în fața FCSB-ului, scor 0-1.

Se naște o nouă mare rivalitate în play-off?

Attila Hadnagy, directorul sportiv al celor de la Sepsi, i-a dat replica lui Valeriu Iftime, după ce patronul lui FC Botoșani i-a acuzat pe covăsneni pentru jocul mult prea dur.

Partida dintre CS Universitatea Craiova și Sepsi, încheiată 0-0, a lăsat urme în lotul Craiovei. Baiaram și Cicâldău au părăsit terenul accidentați, prilej ca Valeriu Iftime să îi acuze pe cosăsneni că practică un fotbal dincolo de limita regulamentului. Atilla Hadnagy, fost atacant la Botoșani, a reacționat, prin intermediul Gazetei.

Am citit declarația lui nea Valer la voi. Am cunoscut un om bun și corect. Chiar am avut și avem o relație bună cu dânsul. M-a dezamăgit declarația lui. Nu știu de unde până unde. Ok, avem un stil mai agresiv, dar nu dur. Nu suntem ciobani, n-avem intenții negative, să lovim. Cu tot jocul nostru atât de criticat de alții, suntem pe locul 4, n-am pierdut contra liderului, suntem greu de bătut. Suntem o echipă corectă și disciplinată. Nea Valer să nu uite ca unii oameni de la Sepsi, jucători, antrenori și conducător, i-au dus echipa în Liga 1, sigur și cu aportul lui, am apărat mereu corect și apăsat culorile clubului, am scris istorie la FC Botoșani. Nu cred că merităm acest atac. Noi mereu am vorbit frumos despre Botoșani. O vom face și de acum, pentru că nu ne uităm trecutul. Pentru mine a fost o a doua casă Botoșaniul.
 - Attila Hadnagy, director sportiv Sepsi

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Craiova - Sepsi 0-0

+6 FOTO

VIDEO Lucrările au avansat considerabil la stadionul lui Sepsi. Inaugurarea, cel mai probabil în vară

Citește și alte știri despre Sepsi:

EXCLUSIV Se naște o nouă mare rivalitate în play-off? Replica șefilor lui Sepsi: „Nu suntem ciobani! M-a dezamăgit”

Sepsi, atacată de o rivală din play-off: „Sunt foarte răi. Doar cei de la CFR îi pot bate”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  19 Aprilie 2021, 15:05

Pun pariu că luați o puncte cu CFR-ul și le rupeți picioarele la cei care se luptă cu ei pentru titlu.

514091889218839
Mihai Buzea  •  19 Aprilie 2021, 13:17

Mereu *** cu cfr.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1731885997060900
Niculae Petre  •  19 Aprilie 2021, 12:42

Sunt 100%sigur ca veti *** cu CFR-ul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează