FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FC ARGEȘ

FOTO I-a dat sângele după un fault dur, apoi s-a dus glonț la arbitri: „E «roșu» clar”

În minutul 22 al meciului dintre UTA și FC Argeș, David Miculescu, atacantul arădenilor, l-a lovit cu cotul în plină figură pe Iasmin Latovlevici, apărătorul argeșenilor. +4   FOTO
În minutul 22 al meciului dintre UTA și FC Argeș, David Miculescu, atacantul arădenilor, l-a lovit cu cotul în plină figură pe Iasmin Latovlevici, apărătorul argeșenilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 18:08 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 19:47

În minutul 22 al meciului dintre UTA și FC Argeș, David Miculescu, atacantul arădenilor, l-a lovit cu cotul în plină figură pe Iasmin Latovlevici, apărătorul argeșenilor.

În săritură, Miculescu și-a lovit adversarul în zona nasului. Lato a început să sângereze și s-a dus glonț la arbitrul asistent aflat chiar lângă el, Andrei Constantinescu, și i-a cerut explicații și „centralului” Sorin Costreie, până ca acesta să ia o decizie.

Latovlevici, lovit cu cotul în UTA - FC Argeș

Cel mai probabil, Latovlevici a cerut cartonaș roșu pentru Miculescu, însă nu a avut câștig de cauză. Fotbalistul celor de la UTA a văzut doar galben, la fel ca Iasmin, ultimul pentru proteste vehemente.

După ce a primit îngrijiri medicale, Iasmin Latovlevici, fost jucător la FCSB și CFR Cluj, a putut să continue partida.

„Miculescu trebuia să fie eliminat”, a conchis fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Citește mai multe știri de actualitate:

Dinamo e tot la ATI, iar Rednic e Bonetti 2: „Sunt gata să mă dau la o parte!”

Reghe îl contrazice pe Tănase înaintea meciului direct: „Cu siguranță se înșală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  28 Noiembrie 2021, 15:08

Jasmine e cel mai urat fotbalist din istoria Romaniei, nici macar nu te poti uita la el, si a mai si jucat la fecesebeaua.

robotucigas
robotucigas  •  27 Noiembrie 2021, 19:27

La Craiova nu a fost la fel, si cel faultat cred ca mai avea umipc si lua cartonaș. Arbitri astia sunt ***, de ex la meciul Craiovei cu Argeș da ala cartonaș după cartonaș foarte ușor. Nu faci asta omori fotbalul, distrugi munca oamenilor. Dsr asta este, Craiova a încercat sa joace mai dur a primit rosu in câteva secunde. Adtia sunt lăsați sa distrugă tot in fata lor si iau deabia un galben când iti iasă sângele pe gură

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează