FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Laurențiu Reghecampf a anunțat 3 transferuri noi în Bănie: „Aducem calitate”

Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova // foto: captură Facebook
Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova // foto: captură Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2021 17:37 / Actualizat duminica, 08 august 2021 18:23

Laurențiu Reghecampf (45 de ani), antrenorul de la CSU Craiova, afirmă că echipa lui nu a încheiat campania de transferuri și că așteaptă câțiva jucători noi. 

Cu o zi înainte de meciul oltenilor cu FC Voluntari, Laurențiu Reghecampf a susținut o conferință de presă în care a explicat cum a decurs pregătirea partidei și a abordat subiectul transferurilor. Alb-albaștrii au probleme de lot, atacantul Elvir Koljic fiind incert pentru partida de luni, ora 21:30. 

Laurențiu Reghecampf: „Vin 2-3, poate 4 jucători”

Laurențiu Reghecampf susține că în Bănie vor ajunge cel puțin două fețe noi: „Lucrăm la transferuri, încercăm să acoperim pozițiile unde avem nevoie de jucători. Încercăm să aducem calitate, nu doar să umplem golul, de aceea nu ne grăbim, încercăm să luăm cea mai bună decizie. Așa cum v-a spus domnul Rotaru, cu siguranță vor ajunge 2-3, poate 4 jucători, în funcție de nevoile și bugetul pe care le avem. 

Sperăm ca în curând să intre și jucătorii accidentați și atunci vom putea discuta altfel. Avem o listă cu foarte mulți jucători, contează ca cei care ajung la echipă să ridice valoarea lotului. Nu cred că este important cine propune un jucători, ci ce putem aduce după o analiză făcută împreună”, a declarat Reghecampf.

„Elvir Koljic are o problemă”

Antrenorul de la CSU Craiova tratează cu seriozitate meciul cu FC Voluntari. 

„Venim după o săptămână bună, în care ne-am antrenat foarte bine. Avem de reglat anumite lucruri, reacția noastră trebuie să se vadă la meciul cu FC Voluntari. Sper să fie una bună, sper ca jucătorii să-și dorească să șteargă ultimele impresii, din ultimele meciuri. Sunt câteva mici probleme de lot, dar sperăm ca până mâine să le reglăm. Sunt mulțumit de ce am făcut săptămâna asta, sper să se vadă mâine la meci, să câștigăm.

Jucătorii trebuie să înțeleagă că sunt la o echipă mare, toată lumea își dorește să ajungem să ne batem cu șanse reale la titlu. Presiunea este normală, când vrei să devii campion trebuie să ai de-a face cu aceste lucruri. Ce vreau de la jucători să înțeleagă e să fie mult mai activi, să fie mult mai multă mișcare, să aibă altă reacție după pierderea balonului. 

Vreau să arătăm ca o echipă puternică, una care își dorește să câștige meciurile. Nu tratez meciul de sus, nu am să fac greșeala să le transmit jucătorilor așa ceva. Un meci cu o echipă pe care nu o respecți poate fi foarte greu. Ne interesează mai mult ce facem noi pe teren decât să discutăm de startul celor de la FC Voluntari.

 Avem câteva probleme, Koljic este una dintre ele. Are durere la piciorul operat. S-a antrenat destul de bine, dar rămân semne de întrebare. Vedem mâine”, a mai spus antrenorul. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ora adevărului pentru Universitatea Craiova » Alb-albaștrii și Koljic întâlnesc adversarul preferat

Gică Craioveanu susține că e victima unei campanii de denigrare: „Să fie clar: n-am mai pus alcool în gură de doi ani”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (16)
relu1250
relu1250  •  09 August 2021, 10:44

Este bina,ca cei de la Craiova sa se hotarasca odata ce vor sa faca,sa-i dea pe cei care sunt de dat si nu mai fac fata la echipa,sa faca 3,4 transferuri si gata. Daca o mai intind mult,s-ar putea sa fie tarziu si sa ramana in coada clasamentului,pana la final.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  09 August 2021, 07:59

Pana spre primavara-toamna Rotaru se va hotara si poate, poate va transfera ceva. Dar nu se stie.

kaloogarele
kaloogarele  •  09 August 2021, 04:24
Postat de robotucigas pe 08 August 2021, 20:38

Mda! Eu îl vad pe Reghe făcând o echipă de fotbal puternica la Craiova dacă vine. . Sa nu uitam ca a luat Craiova înainte și a scăpat-o de retrogradare în câteva etape,. La fcsb a făcut o echipă foarte puternica cu jucători români. Deci în concluzie pe aici judeca uni care scriu 'pina în loc de până', alți care vorbesc de arbitri. Prostia în România nu dispare cu voi. Eu am încredere în acest proiect, chiar dacă nu luam campionatul anul asta, echipa va avea alt comportament, iar anul viitor va fi o echipă puternică. Din România el este cel mai bun, ce Șumudică care este doar un clovn,. Rotaru a crescut în ochii mei, a arătat ca vrea o echipa care sa fie echipa fără sa își bage el coada ca alți. Și la CFR cuu Chipciu au arătat ca sunt doar niște clovni. Dacă se face asta, îl dai afară fără sa mai discuri, și nu-l faci pe antrenor sa decadă în ochii fotbaliștilor

Mo, si ",." (virgula punct) ce *** insamna? Te-ai trezit pedant, bai grammar nazi? De aia n-arw Ariciu' credibilitate, ca in loc sa angajeze profesionisti in club, angajeaza sferto-sfertidocti ca tine! *** penibil ce esti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează