FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VOLUNTARI 3-0

Laurențiu Reghecampf a explicat de ce l-a lăsat pe Mihai Bălașa în tribună și schimbările care au decis meciul cu Voluntari: „Ce să se întâmple?”

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-0, în runda #4 din Liga 1. Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a explicat modificările făcute în echipă și spune că urmează o serie de transferuri importante. +9   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-0, în runda #4 din Liga 1. Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a explicat modificările făcute în echipă și spune că urmează o serie de transferuri importante.

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 23:31 / Actualizat marti, 10 august 2021 08:21

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-0, în runda #4 din Liga 1. Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a explicat modificările făcute în echipă și spune că urmează o serie de transferuri importante. 

Toate detaliile despre CSU Craiova - FC Voluntari, AICI!

„Am început mai greu, în prima repriză nu ne-am putut crea foarte multe ocazii. În partea secundă, după schimbările efectuate la pauză, am avut un plus în benzi, mai multă viteză. Cu mai multă seriozitate, puteam marca mai multe goluri. E doar un pas, trebuie să ne concentrăm la următorul meci.

Nu știu cât de gravă e accidentarea lui Koljic, vom vedea. Deocamdată este într-o perioadă de refacere. Încă are puțină jenă la piciorul operat. Nu este simplu după un an de pauză și o operație gravă. Știm valoarea lui, dar trebuie să îi dăm răbdare.

Screciu a fost mutat fundaș dreapta pentru că am avut o problemă cu Vlădoiu, a simțit o durere și de aceea am hotărât să îl înlocuiesc. Markovic cred că are capacitatea și nivelul de a ajunge la un nivel foarte mare. Dacă va avea continuitate pe teren și va fi fericit de accidentări poate ajunge la un nivel mare. Face diferența”, a spus Reghecampf, la Telekom Sport.

Reghecampf, despre absența lui Mihai Bălașa

Laurențiu Reghecampf i-a preferat în centrul defensivei pe Valerică Găman și pe Vladimir Screciu, introducându-l după pauză și pe Marius Constantin. Mihai Bălașa nu a prins lotul, iar antrenorul oltenilor a lăsat să se înțeleagă că nu e mulțumit de modul în care se pregătește. 

Bălașa nu a fost în lot. Ce să se întâmple? Jucăm acasă. Aveam nevoie de mai mulți mijlocași. E jucătorul nostru în continuare. Pe poziția respectivă sunt 4 jucători buni, o să vină și Papp. Trebuie să dea mai mult 
- Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf așteaptă întăriri la CSU Craiova

„Eu nu am cerut nimic. Oamenii care conduc echipa știu foarte bine că atunci când vinzi, trebuie să aduci ceva în loc. Dar nu e ușor, sunt costisitori, greu de găsit, trebuie să vină la Craiova, să intre în atmosfera echipei. Sunt multe criterii. Nu vrem doar să îl aducem că așa trebuie. Vrem un plus de valoare. Lucrăm la acest lucru și veți vedea, se vor rezolva”, încheiat Reghecampf. 

Cele mai tari imagini din CSU Craiova - FC Voluntari 3-0:

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+5 FOTO

Citește mai multe știri despre CSU Craiova - FC Voluntari:

Ce lovitură! Reghecampf a pierdut un jucător esențial » Lacrimi pe banca oltenilor

L-a sunat Gigi? :)) Ce a făcut Reghe la pauza meciului cu FC Voluntari

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
115486966066476
Edi Girnita  •  11 August 2021, 12:24

Tusea și junghiul, cam asta a fost pe teren...În rest doar bla,bla de doi lei!

morisca_11
morisca_11  •  10 August 2021, 13:39

nu a lipsit mult sa va bata si Voluntari , echipa de comuna de linga Bucuresti , cam mari pretentile dar echipa de 2 lei..

stargate
stargate  •  10 August 2021, 11:52

cu ajutorul echipei lui Pandele care suspect nu a mai jucat nimic dupa pauza o metamorfoza ciudata

Vezi toate comentariile (7)
Comentează