FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - SEPSI OSK 1-1

Detaliul care l-a nemulțumit pe Laurențiu Reghecampf la jocul Craiovei: „Vom lucra în continuare la asta”

Laurențiu Reghecampf // foto: Imago
Laurențiu Reghecampf // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 23:12 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 23:26

Laurențiu Reghecampf (45 de ani), antrenorul celor de la CSU Craiova, a comentat rezultatul din Bănie cu Sepsi OSK, scor 1-1. 

Cronica meciului CSU Craiova - Sepsi OSK

Reghecampf s-a declarat mulțumit de jocul prestat de elevii săi, remarcând numărul mare de ocazii pe care Craiova și le-a creat în jocul din această seară. Un singur lucru l-a nemulțumit pe antrenor, reacția jucătorilor atunci când mingea a fost pierdută.

Laurențiu Reghecampf, după CSU Craiova - Sepsi OSK 1-1: „Jocul mă bucură”

„Rezultatul nu ne bucură, dar jocul da. Ne-am creat foarte multe ocazii, din păcate nu am reușit să marcăm. Am avut ocazii foarte mari, nu sunt supărat de atitudine, de faptul că am ratat foarte mult, ci pentru că în anumite momente ar trebui să jucăm mai agresiv când vrem să câștigăm mingea

Prindem adversarul nepregătit, putem să realizăm mai multe lucruri. Este ceva la care vom lucra în continuare, ca atunci când se pierde mingea toți jucătorii să înceapă să vâneze balonul.

Nu sunt supărat, se întâmplă să ratăm. Lucrăm să aducem mingile pentru atacanți, pentru jucătorii care vin din spate. Ultimul moment, execuția, se întâmplă să o ratezi. Nu pot fi supărat nici pe Gustavo pentru că a ratat penalty-ul. Erau el și Houri, a luat balonul și a ratat.

Majoritatea jucătorilor au jucat foarte bine. Păcat că am primit un gol, stăteam foarte bine. Faultul a intervenit într-un moment când eram bine poziționați, poate Screciu a fost puțin neinspirat la acea fază. Nu trebuia să ajungă acolo, Screciu nu trebuia să sară ci să facă pasul în spate. Vom munci să ajungem sus, să fim o nucă tare pentru toate echipele”, a spus Reghecampf la DigiSport. 

A fost un mix de emoții. Frumos să marchez, dar trist că am ratat un penalty important și nu am putut pleca cu victoria. Am făcut un joc foarte bun, ne-am creat foarte multe ocazii.

Cred că zi de zi învățăm filosofia jocului lui Mister, va fi mai bine de la o zi la alta.

Nu e prima dată când ratez penalty, dar eu sunt un jucător căruia îi place să ia presiune pe el. Nu am o problemă cu asta. Toată lumea poate să greșească. Am încercat să dau tare, portarul a ieșit și a fost fericit. Se întâmplă. Astăzi a fost norocos portarul lui Sepsi, mâine poate voi fi eu.

- Gustavo, CSU Craiova

Clasament Liga 1 după CSU Craiova - Sepsi OSK

Citește mai multe știri despre CSU Craiova - Sepsi OSK:

Ratarea campionatului? Elvir Koljic și-a bătut joc de o ocazie rarisimă!

Erori uriașe de arbitraj în Bănie » Ambele goluri marcate din ofsaid!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  13 Septembrie 2021, 23:40

Regheton.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează