FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO Fără victorie în campionat de 6 etape, Laurențiu Reghecampf își pune jucătorii în gardă: „Nu se poate așa, nu ăsta ne e nivelul”

Laurențiu Reghecampf // foto: captură Facebook @ Universitatea Craiova
Laurențiu Reghecampf // foto: captură Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 13:55 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 14:46

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul Universității Craiova, a prefațat meciul cu Gaz Metan din etapa 21 a Ligii 1.

  • Gaz Metan - Universitatea Craiova se joacă sâmbătă, 18 decembrie, începând cu ora 18:00. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport +.
  • Universitatea Craiova n-a mai câștigat de 6 etape în Liga 1. Oltenii au încheiat ultimele 3 meciuri la egalitate.

Reghecampf anticipează un meci dificil, împotriva unei echipe care „se agață de orice”. Antrenorul alb-albaștrilor recunoaște că echipa sa trece printr-o perioadă dificilă, dar speră să încheie anul în cel mai bun mod posibil.

Laurențiu Reghecampf, înainte de Gaz Metan - Universitatea Craiova: „Îmi doresc să terminăm anul cu victorie”

„Pentru noi e o perioadă foarte grea. Ultima partidă (n.r. - 0-0 cu UTA) a fost cred că cea mai slabă a noastră de când am venit la Craiova. Sper ca jucătorii să fi realizat că nu se poate pe drumul ăsta, nu este nivelul lor, nu este ceea ce ne dorim. Sper ca reacția lor la Mediaș să fie una foarte bună. 

Îmi doresc enorm să terminăm anul cu victorie. Avem foarte multe probleme de lot, dar sper ca până la ora jocului să reușim să-i montăm și refacem pe toți, să putem avea un prim 11 complet.

Gaz Metan este o echipă bună, arțăgoasă, care se agață de orice. Sunt foarte periculoși, mai ales la faze fixe, aruncări de la margine. Au jucători cu o tehnică individuală bună, stau bine la mijlocul terenului, deci vom avea o partidă dificilă.

Reacția pe care o vom avea este foarte importantă. Este păcat pentru noi, pentru toți fanii care iubesc această echipă, este păcat de parcursul avut până la meciul cu Farul, unde am avut o repriză bună, dar am pierdut. Am continuat să avem o serie nefastă, dar sper să terminăm anul cu dreptul, să avem liniște și să putem pregăti echipa pentru anul următor”, a declarat antrenorul Craiovei.

Ce a spus Ante Roguljic înainte de Gaz Metan - Universitatea Craiova 

Am avut ghinion cu accidentarea, a venit într-un moment prost. Acum mă simt bine, nu am dureri. Nu sunt la nivelul fizic la care trebuie și vreau să fiu, dar este cumva normal după o accidentare. Sunt pregătit să joc, e bine că pot fi alături de echipă din nou. 

Gaz Metan este o echipă bună, compactă. Au pierdut ultimul meci, așa că vor fi motivați să termine această parte a sezonului cu o victorie, cum suntem și noi. Va fi greu, dar dacă vom fi la nivelul nostru optim, dacă vom face ce antrenăm, ne vom întoarce la Craiova cu 3 puncte.

- Laurențiu Reghecampf

Înainte de meciul de sâmbătă, oltenii ocupă locul 5 în Liga 1, cu 31 de puncte adunate în 20 de etape. Gaz Metan este pe 13, cu 19 puncte.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Vedeta TV care iese din programul socios după incidentul dintre suporteri și Sorescu: „DDB a murit definitiv”

Factorul Neubert » FCSB, echipa finalurilor de meci: aproape o treime dintre puncte, câștigate în ultimele minute ale meciurilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
suporterucv
suporterucv  •  18 Decembrie 2021, 20:14

L-a dat Rotaru afara pe Ouzounidis ca nu juca echipa fotbal - sampanie, fotbal ”spumos” (desi castigasem Cupa si Supercupa). E mai ”bine” acum, cand jucam spectaculos cu Reghe si nu prindem pl.off !!!

gazistu
gazistu  •  17 Decembrie 2021, 21:30

de 6 etape no batut pe nimeni, Craiova,dar o sa bata pe Gazu !! hai ma Reghe lasa vrajeala,ca cu Gazu va reventi ... bate Craiova 2-0

kuba
kuba  •  17 Decembrie 2021, 17:17

Roaga-te de GiGi sa te bage in play off

Vezi toate comentariile (4)
Comentează