FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Laurențiu Reghecampf nu mai semnează cu Universitatea Craiova: „Pleacă în Qatar”

Laurențiu Reghecampf (45 de ani)
Laurențiu Reghecampf (45 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 11:49 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 11:53

Dumitru Dragomir (74 de ani) a anunțat că Laurențiu Reghecampf (45 de ani) nu se va mai întoarce în România din cauza scandalurilor din fotbal, chiar dacă acesta a avut o ofertă de la Universitatea Craiova.

Dumitru Dragomir a anunțat următoarea destinație a Laurențiu Reghecampf: Qatar. Fostul președinte al LPF a mai precizat că antrenorul nu se va mai întoarce în fotbalul din România, din cauza scandalurilor din ultima vreme, în care a fost implicată și soția sa, Anamaria Prodan.

Dumitru Dragomir: „Reghe pleacă în Qatar”

„Până aseară știam că Laurențiu Reghecampf vine la Craiova. Aseară eram cu Adrian Thiess la o terasă și Reghe l-a sunat că nu mai vine în România. Pleacă în Qatar. El și Mihai Rotaru au fost în concediu în Dubai și au stat foarte mult timp împreună, era foarte aproape să semneze cu Craiova, dar în ultimul moment a zis că nu mai vrea să vină în scandalul din România”, a declarat Dumitru Dragomir la emisiunea DigiSport Matinal.

Dumitru Dragomir: „Craiova este peste Steaua”

„Oricine vine la Universitatea Craiova, nu va avea rezultatele lui Corneliu Papură. Craiova nu e echipă de primul loc. La ce condiții are, Craiova este peste Steaua, e cea mai tare echipă din România, dar echipa nu câștige din cauza mijlocașilor. Vă zice un om bun de fotbal.

E imposibil ca mijlocașii să nu rămână în fața fundașilor centrali, când conduceau cu 1-0. S-au aruncat în atac, toți pasează în lateral, nu pasează nimeni în profunzime. Dacă aș aduce pe cineva, nu l-aș da afară pe Papură, l-aș păstra în echipă” a mai spus fostul șef al LPF.

VIDEO. Dumitru Dragomir a dezvăluit la GSP Live că U Craiova are doi patroni: „Fac treabă bună împreună”

Citește și alte știri din Liga 1:

Dinamo, refuz după refuz! „Câinii” nu-și pot rezolva încă cea mai mare problemă din echipă

Cifre uluitoare! Ce prag a atins Gigi Becali după vânzarea lui Dennis Man la Parma

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
antalmihai
antalmihai  •  30 Ianuarie 2021, 16:52

ce sa caute blatistu de reghekampf ***, de nevasta la Craiova???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

betaalfa
betaalfa  •  30 Ianuarie 2021, 16:50

Pana si in *** fotbal arab Rehhe nu mai are loc decat in tari de mana paishpea' dpdv fotbalistic precum Qatarul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gesepescu
gesepescu  •  30 Ianuarie 2021, 16:05

"E imposibil ca mijlocașii să nu rămână în fața fundașilor centrali, când conduceau cu 1-0. S-au aruncat în atac, toți pasează în lateral, nu pasează nimeni în profunzime. Dacă aș aduce pe cineva, nu l-aș da afară pe Papură, l-aș păstra în echipă” a mai spus fostul șef al LPF." Cine dracul intelege ce spune asta?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează