FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri tari despre fostul antrenor de la FCSB: „Mă suna să-mi spună cum vrea să facă, era obișnuit de la Steaua”

Laurențiu Roșu a fost „secundul” lui Constantin Gâlcă la ultimul titlu cucerit de FCSB. FOTO: Gazeta Sporturilor
Laurențiu Roșu a fost „secundul” lui Constantin Gâlcă la ultimul titlu cucerit de FCSB. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 12:35 / Actualizat luni, 24 mai 2021 13:25

Alexandru Meszar, acționar la UTA, patron la Atletico Arad și politician UDMR, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit pe larg despre experiența sa în conducerea „Bătrânei Doamne”. 

Om cu state vechi la UTA, Alexandru Meszar a rememorat un dialog purtat cu fostul antrenor Laurențiu Roșu, cel care a pregătit echipa între 2016 și 2017, când arădenii se aflau în liga secundă. 

Acționarul UTA-ei spune că Roșu a venit la Arad cu o conduită dobândită în perioada în care a fost „secund” la FCSB, și anume că nimic nu poate fi decis fără acordul primit în prealabil de la conducere. Mai jos e mărturia integrală a lui Meszar. 

Alexandru Meszar: „Laurențiu Roșu mă suna să-mi spună cum vrea să facă”

„Laurențiu Roșu a fost singurul, care, cu o zi înainte de meci, fără să-l întreb, mă suna să-mi spună cum vrea să facă. El era venit de la Steaua (râde copios). 

Vorbeam o jumătate de oră, îmi spunea cum îi simte pe jucători. Niciodată nu interveneam, eu doar îi uram succes”, a spus Alexandru Meszar, în timpul emisiunii moderate de Costin Ștucan.

Laurențiu Roșu, „secund” la ultimul titlu cucerit de FCSB

Laurențiu Roșu a fost secundul lui Costel Gâlcă la ultimul titlu câștigat de FCSB, în 2015. De-a lungul carierei, Roșu a fost antrenor secund la FC Vaslui, Petrolul și FCSB, și antrenor principal la UTA, CS Mioveni și România U18. 

Dezvăluiri tari despre fostul antrenor de la FCSB: „Mă suna să-mi spună cum vrea să facă, era obișnuit de la Steaua”
Laurențiu Roșu

Roșu a fost un jucător important pentru Steaua, echipă la care a crescut și la care a evoluat până în 2000, când a plecat în Spania, unde a jucat la Numancia, Huelva și Cadiz.

Citește și alte știri despre UTA:

EXCLUSIV Amenințată cu retrogradarea, UTA iese la atac: „Competitorii noștri nu știu să piardă!”

Retrogradarea se judecă la comisii! Cum se poate salva Astra + ce a decis FRF în două cazuri similare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
1947_forumer
1947_forumer  •  24 Mai 2021, 17:44

FaciCeSpuneBecali 2003 nu e Steaua.

publicer
publicer  •  24 Mai 2021, 17:01

Lasa ca ai acum un mre antrenor in devenire))) la baraj a avut 5 pct avans si a stat cu morcovul cu tot cu Bugsy pana la ultima etapa. Iar in campionat a scris istorie... Ungurul bulan a scos niste pct in min 94 ca fara ele nu trebuiau astia sa va mai chinuie cu comisie sa ca retrogradeze. Erari dusi pe pluta. I ai mai oferit 1 an de contraxt sa vezi daca iti infirma logica? Daca era asa scula ii faceai min 2 ani Pun pariu ca deja ai ceva pregatit la cotitura.

danut1971
danut1971  •  24 Mai 2021, 16:59

cum nu era rosu sunat de gigi?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează