FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Lavecchia a decis să nu se mai întoarcă la Poli » Piedică de 20.000 de euro!

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 februarie 2011 11:57

Mijlocaşul a fost dezamăgit că nu i-a fost achitat un bonus financiar după ce şi-a dat acordul pentru un contract pe 4 luni, cu drept de prelungire.


După ce l-a convins pe Dusan Uhrin în cele două stagii din iarnă că e un jucător valoros, util Timişoarei pentru returul de foc, Luigi Lavecchia a decis să nu mai se mai întoarcă la Poli! Italianul nu a fost prezent la primele două antrenamente de la revenirea din Spania, dezamăgit că oficialii lui Poli nu s-au ţinut de cuvînt în privinţa achitării bonusului financiar de instalare.

Concret, Lavecchia a semnat un antecontract valabil pentru 4 luni, pentru un salariu lunar de 8.500 de euro, urmînd să încaseze o recompensă de 20.000 de euro pentru că a venit jucător liber de contract de la Bologna, sumă care trebuia virată pînă la finele lunii ianuarie. Cînd s-a întors în Italia, profitînd de cele trei zile libere acordate de Dusan Uhrin după stagiul de la Marbella, Lavecchia şi-a verificat contul bancar, fiind surprins că banii nu au fost plătiţi de clubul bănăţean. Italianul şi-a mandatat deja impresarii să-i caute alte angajament, dezamăgit că nu s-au respectat termenii înţelegerii iniţiale.


"Noi i-am propus un contract pînă în vară cu opţiune pe doi ani, acum aşteptăm să decidă şi el dacă vrea sau nu"
Marian Iancu, patron Poli

"I-am propus un contract pe 2 ani şi jumătate lui Lavecchia, cu opţiune din vară, pentru că e important şi felul în care se acomodează şi ceea ce se va întîmpla cu Poli pe viitor"
Daniel Stanciu, manager sportiv

Păţit la Bologna
Deşi are vechi state de plată în Serie A, Lavecchia a acceptat să dea probe de joc la Poli în cele două stagii de pregătire, pentru că nu mai jucase de aproape un an un meci oficial. Totuşi, italianul nu a putut trece cu vederea peste neonorarea promisiunilor financiare, fiind păţit după ce s-a judecat şase luni cu Bologna. Într-un final, după şase luni de litigii, Lavecchia a fost declarat liber de contract de comisiile de specialitate din Italia. Mijlocaşul a avut un contract de 400.000 de euro pe an la gruparea din Seria A, care fusese înjumătăţit în toamna trecută.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
praedator
praedator  •  08 Februarie 2011, 20:09

pacat, era jucator foarte bun pt liga1

silvercloud
silvercloud  •  08 Februarie 2011, 17:05

Cu asta nu-ti merge smecheria, Jabba!! Ori ii dai banul omului si vine si joaca, ori faci ingineriile tale financiare cunoscute si omul iti spune "pa"!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează