FOTBAL  »  Superliga  »  NEMULȚUMIRI

Antrenorul din Superligă a răbufnit la adresa propriilor suporteri: „Nu-mi aduc aminte să fi văzut meciuri de Liga Campionilor aici”

FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial
FOTO: Facebook @CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de , - Publicat sambata, 10 februarie 2024 17:27 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 20:42

Poli Iași și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 25 din Superligă. Leo Grozavu a avut un schimb de replici cu suporterii care i-au cerut demisia. 

Poli Iași și FC Voluntari n-au oferit cel mai atractiv meci. Fanii prezenți pe stadion și-au pierdut răbdarea în final și i-au cerut demisia lui Leo Grozavu. Antrenorul a răbufnit în conferința de presă. 

Primarul, necăjit de echipa din Superliga: „Mai bine juca Simionaș!” + Lui Leo Grozavu i s-a cerut insistent demisia
POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 0-0
Primarul, necăjit de echipa din Superliga: „Mai bine juca Simionaș!” + Lui Leo Grozavu i s-a cerut insistent demisia

Leo Grozavu, după Poli Iași - FC Voluntari 

„Nu am făcut o partidă extraordinară, a fost un joc de luptă, pe un teren care nu îți permite să faci prea multe, destul de greu. Nu ne-a mers construcția, dar asta este, mergem înainte. Meci urât, dar am văzut și meciuri mai urâte.

Lumea are pretenții să jucăm frumos, au fost momente când am jucat și frumos. Căutați-i pe alții cu jocul frumos, noi vom încerca să fim mai pragmatici. Să joci în ianuarie sau februarie în România, din punctul meu de vedere nu e fotbal, e o luptă surdă.Am văzut și aseară un alt meci, tot la fel, o echipă luptă împotriva celeilalte. 

La final, una poate fi mai norocoasă sau mai puțin norocoasă. Dacă vom face mai mult pentru a avea fotbal de calitate, mă refer la infrastructură, probabil vom găsi, trebuie multe lucruri, este o discuție lungă.

Ăștia suntem la momentul ăsta, trebuie să mergem înainte și vom vedea. Nu știu dacă este normal, dar suporterii sunt supărați, ne dorim să facem mai mult, câteodată ne iese, câteodată nu. Nu îmi aduc aminte să fi văzut la Iași meciuri de Liga Campionilor. 

Trebuie să fie mai răbdători, pe alte stadioane suporterii își încurajează echipa. Noi suntem cei mai nemulțumiți, dar nu putem să dăm de fiecare dată ce își dorește unul sau altul.

E un joc de fotbal în care joacă două echipe. Una câștigă, cealaltă pierde. Azi s-a terminat la egalitate, mai sunt etape, apoi totul se va decide la play-out, atunci va fi adevăratul campionat”, a spus Leo Grozavu. 

Leo Grozavu: „Nu ştiu de unde atâtea pretenţii!”

Atâtea pretenţii… De unde şi de ce? Iaşul, ani de zile, numai la retrogradare s-a luptat. Şi anul ăsta tot asta se întâmplă. Nu-mi aduc aminte să se fi bătut Iaşul la primele locuri… Lumea a foarte pretenţioasă. Pot să înţeleg, dar nu pot fi de acord. 

Nu ştiu de unde atâtea pretenţii! N-am văzut ca Iaşul să se bată la campionat, la cupe europene, în ultimii cel puţin 60 de ani. Rolul unui suporter e să încurajeze echipa. La Botoşani îşi încurajează echipa, în alte părţi la fel. Aşa suntem în România, abia aşteptăm să sărim în capul cuiva! Eu am muncit aici, nu mi-e ruşine

Leo Grozavu, antrenor Poli Iași

Tehnicianul şi-a exprimat convingerea că „pănă la final ne vom îndeplini obiectivul, sunt absolut convins că lucrurile se vor regla”.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. E fotbalul românesc sănătos? Leo Grozavu e tranșant: „Dacă s-ar face o dezbatere ar dura săptămâni în șir! Ar fi un nou OTV”

Citește și alte știri din Superligă: 

A intrat în istoria FCSB, dar putea ajunge la Dinamo: „Rednic m-a vrut”
GSP LIVE
A intrat în istoria FCSB, dar putea ajunge la Dinamo: „Rednic m-a vrut”
Charalambous le-a oferit fanilor o veste importantă: „E OK, pregătit să joace!” + Posibil debut la FCSB: „Va fi în lot”
FCSB - SEPSI
Charalambous le-a oferit fanilor o veste importantă: „E OK, pregătit să joace!” + Posibil debut la FCSB: „Va fi în lot”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lucian_iasi85
lucian_iasi85  •  10 Februarie 2024, 21:16

A spus în conferința ca au fost clasări pe locul 6 și atat. Nu a înțeles nimic Leo. Nu i-a cerut nimeni champions league. Nu i-a cerut nimeni titlu si playoff. Dar când vezi atata indolenta, când vezi ca în min 90 la scorul de 0-0 acasă, tragi de timp și iei galben pentru asta și după jocul extrem de slab de azi tribuna a explodat. Din 4 meciuri în acest an avem 2 înfrângeri,1 egal cât o înfrângere și 1 victorie foarte norocoasă. Este clar ca nu mai merge cu Leo.

bohun
bohun  •  10 Februarie 2024, 18:40

Nu sunt fan Iași, dar pe ăsta chiar nu îl suport. Nu s-a găsit nimeni sa ii spună gibonului ca în sezonul 2017/18 Iași a jucat în Play off?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează