FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CRAIOVA 2-0

Dorința lui Leo Grozavu, după victoria cu Craiova: „De ce ar trebui să fie ciudat? Așa e într-o țară civilizată”

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, și a frânt speranțele oltenilor la titlu. Leo Grozavu (53 de ani) și-ar dori control antidoping la fiecare meci din Liga 1, pentru a îndepărta orice speculație. +14   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, și a frânt speranțele oltenilor la titlu. Leo Grozavu (53 de ani) și-ar dori control antidoping la fiecare meci din Liga 1, pentru a îndepărta orice speculație.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2021 21:52 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 22:02

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, și a frânt speranțele oltenilor la titlu. Leo Grozavu (53 de ani) și-ar dori control antidoping la fiecare meci din Liga 1, pentru a îndepărta orice speculație.

Sepsi a făcut a doua „victimă” între candidatele la titlu, după FCSB. Leo Grozavu acordă toate meritele elevilor săi, care au impresionat din nou din punct de vedere al parametrilor fizici. La meci au fost prezenți și reprezentanții ANAD, pentru efectuarea unui control antidoping.

Leo Grozavu salută controalele antidoping

„Băieții merită toate felicitările. După un asemenea efort, nu ai cum să nu primești răsplata. De ce ar trebui să fie ciudat controlul antidoping? Foarte bine! Mie mi se pare o normalitate. Ar trebui la fiecare joc control antidoping, așa e într-o țară civilizată. Nu ne deranjează, din contră, ne arată că suntem bine, frumoși, veseli”, a spus Grovazu, la „Digisport Special”

Noi ne dorim de fiecare dată să învingem CFR Cluj, speculațiile făcute mi se par niște inepții fără seamăn. Din păcate, e România și trebuie să ieșim cu așa ceva. Cine și-ar mai permite asemenea minuni în anul 2021?
- Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Citește și alte știri din play-off:

De ce n-a mai dat Iordănescu indicații în finalul derby-ului cu FCSB: „Al patrulea arbitru chiar mi-a spus asta”

FCSB, decimată înaintea deplasării de la Botoșani: „Am pierdut chiar 3 jucători în meciul cu CFR”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
tororosso
tororosso  •  06 Mai 2021, 12:55

Nea Leo ! numai face pe Grozavu ! Și din satelit se poate vedea afinitatea voastră cu CFR . Blaturile la noi sunt mană cerească la mai toate eșantioanele . Doar patronelul Dioszegi își duce cozonacii cu trenul .

adriann_
adriann_  •  06 Mai 2021, 10:24
Postat de remarque pe 06 Mai 2021, 09:49

are cineva curajul sa-si joace avutul la pariuri, pe victoria CFR-ului in acel meci?

Hai sa vedem ce cota o sa aiba la pariuri victoria fcsb cu Botosani :))

supereduardo10
supereduardo10  •  06 Mai 2021, 10:12
Postat de remarque pe 06 Mai 2021, 09:49

are cineva curajul sa-si joace avutul la pariuri, pe victoria CFR-ului in acel meci?

Da are , ma lasati cu prostelile astea, o mizerie de fotbal, cu sateliti si arbitrii. Astia sunt satelitii CFR ului iar mizer.ia FCSB are alti 2. Asta va zic eu ca neutru. Asta nu e fotbal deasta nici echipe nu avem numai interese si blaturi. Nici nu ma uit la asa campionat.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează