FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - SEPSI 2-0

VOLUNTARI - SEPSI 2-0 » Leo Grozavu nu înțelege ce se întâmplă cu echipa sa: „Mereu facem asta, parcă sunt prafuri în aer care ne adorm!”

Leo Grozavu, antrenor Sepsi
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 21:58 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 23:35

Leo Grozavu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi, a comentat înfrângerea echipei sale, scor 0-2 cu FC Voluntari

„Nu au funcționat mai multe lucruri astăzi, suntem într-o perioadă în care este destul de greu. Am acumulat multă oboseală, atât fizică și psihică, lotul nu ne permite să schimbăm foarte mult jucătorii și atunci sigur că suferim. Va trebui să terminăm cumva acest campionat, să îl terminăm cu bine. La finalul sezonului va trebui să facem o analiză serioasă, să vedem ce și cum”, a spus acesta la Look Sport.

Leo Grozavu: „Există prafuri în aer!”

Sepsi a primit golul de 1-0 în minutul 46, la mai puțin de 60 de secunde de la intrarea pe teren. Antrenorul a făcut o glumă amară pe seama acestui subiect.

„Mereu când intră în teren de la pauză se întâmplă ceva. Există prafuri în aer care ne adorm și primim gol. Se întâmplă, oboseala și-a spus cuvântul. Am încredere că acest campionat îl vom termina rămânând în prima ligă. 

Mai avem 3 meciuri, 2 pe teren propriu, unde suntem mai puternici. Am suferit cu acest program infernal, ne-a prins foarte nepregătiți această pandemie. E destul de dificil când nu ai un lot foarte numeros și valoros, să duci o luptă din 3 în 3 zile”, a declarat antrenorul covăsnenilor.

Pledez pentru terminarea campionatului pe teren, am încredere că băieții se vor mobiliza. Se pare că avem mici probleme aici, se pare că sunt unii care nu trag în aceeași direcție, dar nu voi face acuzații prin presă. Sunt absolut convins că băieții care își vor dori ca această echipă să rămână (n.red. în prima ligă)vor face totul în acest scop - Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Clasament play-out Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Tot Gigi Becali e „principal” la FCSB » Toni Petrea, prins cu minciuna: cum a încercat să ascundă indicațiile patronului

DINAMO. Izolare în deplasare?! Vali Lazăr are COVID-19, dar e cu familia la munte, deși DSP i-a impus să rămână acasă! + Reacția fermă a LPF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
iung811
iung811  •  26 Iulie 2020, 22:41

Nu mai bati pe nimeni?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează