FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - SEPSI

Leo Grozavu iese la atac după Craiova - Sepsi 1-1: „Arbitraj părtinitor, multe decizii anapoda!”

Leo Grozavu / Captură GSP
Leo Grozavu / Captură GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 23:41 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 23:58

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, atacă arbitrajul din remiza cu Universitatea Craiova, 1-1. Brigada lui Marian Barbu a prins o seară groaznică și a dezavantajat ambele echipe.

„La cum s-au desfășurat ostilitățile, tebuie să fim mulțumiți, am avut multă șansă. Am avut un portar fantastic, dar am avut parte și de un arbitraj clar părtinitor, cu foarte multe decizii date anapoda și într-o parte, dar și în cealaltă. 

Cei de la Craiova, și cu un pic de sprijin, ne-au dominat astăzi, dar și «Zeița Fortuna» și-a mai întors fața către noi”, a spus Leo Grozavu, la microfonul Telekom Sport. 

Leo Grozavu: „Suferim! Timpul nu așteaptă pe nimeni”

Departe de forma din sezonul trecut, Sepsi e doar pe locul 13, cu 7 puncte acumulate în opt partide. Leo Grozavu nu e pe deplin mulțumit de modul în care achizițiile din vară s-au integrat în echipă.

„Suferim! În această vară, am pierdut o serie de jucători importanți. Cei care au venit încă nu sunt ce ne-am dorit noi. E nevoie de timp, dar, din păcate, timpul nu așteaptă pe nimeni. 

Meritam să luăm 3 puncte cu FCSB, am luat un singur punct. Am luat un punct la Craiova, am mai luat un punct la Botoșani, am jucat cu 3 echipe care au fost în play-off anul trecut”, a mai spus Grozavu. 

Erori uriașe de arbitraj în Bănie

CSU Craiova și Sepsi OSK au încheiat la egalitate, scor 1-1, în ultimul meci al etapei a opta din Liga 1. Partida din Bănie a fost umbrită de câteva erori mari de arbitraj. Pe final, Gustavo a ratat un penalty, ratând șansa de a aduce cele trei puncte.

Boubacar Fofana (31 de ani) a deschis scorul în meciul dintre CSU Craiova și Sepsi OSK dintr-o poziție neregulamentară. Reușita egalizatoare, a lui Gustavo, a părut a fi tot dintr-o poziție de ofsaid, în timp ce penalty-ul acordat oltenilor în final a fost dictat în mod eronat

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN LIGA 1: 

Erori uriașe de arbitraj în Bănie » Ambele goluri marcate din ofsaid + Penalty acordat eronat

Detaliul care l-a nemulțumit pe Laurențiu Reghecampf la jocul Craiovei: „Vom lucra în continuare la asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
dansy
dansy  •  14 Septembrie 2021, 14:56
Postat de dansy pe 14 Septembrie 2021, 14:34

Hai Kuba ce faci?Nu îți iese minciuna?

Kuba-unde te-ai ascuns lașulle?

dansy
dansy  •  14 Septembrie 2021, 14:34
Postat de dansy pe 14 Septembrie 2021, 14:18

Iar minți!Nu acesta a fost comentariul.Fa o captura de ecran și postează-o aici.Și chiar așa înseamnă ca S-au gândit la play Off.Sa vadă toată lumea captura de ecran cu comentariul respectiv.Sa te văd!

Hai Kuba ce faci?Nu îți iese minciuna?

dansy
dansy  •  14 Septembrie 2021, 14:20
Postat de kuba pe 14 Septembrie 2021, 13:37

Le-am revăzut online pe YouTube ! Nici unul nu a zis ca obiectivul este play Off ! Dacă vor trata fiecare meci cu seriozitate și la sfârșitul campionatului regulat echipa este pe loc de play Off, este venit ca un Bonus! ***

Văd ca îți dai Like-URI singur de pe alt cont!Ha,ha,ha!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează