FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC BOTOȘANI 0-1

Leo Grozavu nu mai rezistă: "Chiar nu știu să antrenez? Era să luăm gol în secunda 7, e clar că ne lipsește sufletul"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 20:11

ACS Poli Timișoara a ajuns la 15 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, după 0-1 cu Botoșani, iar Leo Grozavu nu reușește să găsească explicații pentru parcursul horror al echipei sale. "Ne lipsește sufletul, fără el nu putem face nimic", e concluzia antrenorului bănățenilor. 

"E foarte greu, sunt neputincios. Chiar nu știu să antrenez? Era să luăm gol în secunda 7. Ne lipsește sufletul. Am încercat să schimb, dar nu iese nimic. Ne lipsește concentrarea, ne lipsește sufletul, ne lipsesc armele pentru a pune probleme adversarilor. E de prisos să mai comentăm.

Degeaba ajungem în fața porții dacă nu marcăm. Toți jucătorii din lot au primit șanse pentru a demonstra ceva, dar nu le-a ieșit nimic.

Sunt jucători care ar trebui să aibă orgolii, ar trebui să rupă ghinionul la un moment dat. Retrogradarea se va juca până în ultima etapă, dar problemele sunt la noi, nu trebuie să ne așteptăm la ceva special. N-am reușit să facem nimic, în ciuda tuturor schimbărilor pe care le-a încercat.

Echipa n-are suflet, nu moare pe teren pentru orice minge. Vine meciul cu Dinamo, mai avem nouă etape. Cât timp voi fi aici, voi face tot ce-mi stă în putință pentru a câștiga puncte", a spus Leo Grozavu, la Look TV. 

Vezi aici cronica + video cu golul partidei ACS Poli Timișoara - FC Botoșani 0-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  17 Aprilie 2018, 09:48

De vina este intreaga conducere nu numai antrenorul !!Accepta un lot care nu face fata exigentelor primei divizii,si vor rezultate...Totul trebuie schimbat la Timisoara,sau din cele trei echipe facuta una si buna!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează