FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 1-1

Leo Grozavu, nemulțumit după remiza cu FC Botoșani: „Este inadmisibil să luăm gol așa!”

Antrenorul celor de la Poli Iași, Leo Grozavu (56 de ani), a comentat egalul dintre formația din Copou și FC Botoșani, scor 1-1, în runda cu numărul 9 din Superliga. +19   FOTO
Antrenorul celor de la Poli Iași, Leo Grozavu (56 de ani), a comentat egalul dintre formația din Copou și FC Botoșani, scor 1-1, în runda cu numărul 9 din Superliga.

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 21:29 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 21:39

Antrenorul celor de la Poli Iași, Leo Grozavu (56 de ani), a comentat egalul dintre formația din Copou și FC Botoșani, scor 1-1, în runda cu numărul 9 din Superliga. 

Poli Iași a remizat cu FC Botoșani, după ce în etapa precedentă câștigase pe terenul lui U Cluj, scor 2-0. Antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu, s-a arătat supărat de ineficiența pe care elvii lui au arătat-o în fața porții apărate de Răzvan Ducan, dar și de golul pe care ieșenii l-au primit, în urma unui corner, de la Alin Șeroni. 

Concluziile lui Leo Grozavu, după Poli Iași - FC Botoșani: „Este inadmisibil să luăm gol din corner, cu piciorul”

„Nu am fost prezenți în fața porții. Mingea a trecut pe acolo fără ca cineva să o împingă în plasă. Ăsta este fotbalul, nu ai ce face. Atât s-a putut în seara asta. Probabil că rezultatul este echitabil, dacă atât a fost scorul. Au avut și ei câteva contraatacuri. 

Știam că sunt periculoși la momentele fixe. Știam că trebuie să fim foarte atenți. Este inadmisibil să luăm gol din corner, cu piciorul. Toate aceste greșeli te costă la un moment dat. 

Botoșaniul are jucători cu o mai mare experiență decât noi. Noi avem fotbaliști care au venit din străinătate și nu știu ce înseamnă prima ligă, mulți dintre români nu au avut ritm în picioare, jocuri. Nu pot să spun că sunt nemulțumit. N-am pierdut, am legat două meciuri la rând fără înfrângere. 

Contează mai mult ce urmează. A curs încă o perioadă de pregătire, voiam să văd la ce nivel sunt noii veniți. Se vede că suferă în continuare, au nevoie de mult mai mult. 

Eram convins de treaba asta, dar trebuiau să o facă și ei, că dacă stau pe bancă sunt frustrați că nu joacă și spun că sunt bine. Antrenamentul e unul, jocul e altul. 

Așteptam mai mult de la jucătorii mei în ultima treime. Am produs destul de puțin pe faza de atac”, a precizat Leo Grozavu, la Digi Sport. 

VIDEO. E fotbalul românesc sănătos? Leo Grozavu e tranșant: „Dacă s-ar face o dezbatere ar dura săptămâni în șir! Ar fi un nou OTV”

Citește și: 

Prima reacție dinspre FCSB, după ce Reghecampf a fost ofertat din Arabia Saudită: „Orice antrenor rupea ușa”

Concluziile lui Dan Alexa după remiza din Copou: „Am avut momente în care am arătat rău, mai ales în prima repriză”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează