FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - SEPSI

Leo Grozavu, un car de nervi după decizia LPF: „În România continuă bătaia de joc! Oamenii de la București erau la somn”

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 15:59 / Actualizat vineri, 25 august 2023 16:04

Antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu (56 de ani), a luat foc după ce LPF a anunțat, azi, că partida de duminică, cu Sepsi, din runda cu numărul 7 din Superliga, a fost amânată.

LPF a decis să amâne partida dintre Poli Iași și Sepsi, din Superliga. Decizia îi avantajează pe covăsneni, care joia viitoare joacă returul din play-off-ul Conference League, contra norvegienilor de la Bodo/Glimt. 

Acest lucru nu i-a picat bine lui Leo Grozavu, tehnicianul lui Poli Iași. Antrenorul a catalogat decizia drept „o bătaie de joc”, având în vedere faptul că el și elevii lui au pregătit toată săptămâna această partidă, pentru a fi anunțați cu puțin timp înainte că aceasta nu se mai dispută. 

Puștiul „pirpiriu” din Superligă care l-a dat gata pe Dumitru Dragomir: „E un fenomen, trebuie să fie titular la națională”
FCSB
Puștiul „pirpiriu” din Superligă care l-a dat gata pe Dumitru Dragomir: „E un fenomen, trebuie să fie titular la națională”

Leo Grozavu, reacție furibundă după ce LPF a decis amânarea meciului Poli Iași - Sepsi: „În România continuă bătaia de joc!”

„În România continuă bătaia de joc, nu ne mai așteptăm la nimic. Nu vreau să intru în polemică, avem oameni competenți în conducerea clubului. Ne-am exprimat un punct de vedere vizavi de amânarea acestui joc. 

N-am fost băgați în seamă pentru că oamenii de la București erau la somn. Între timp s-au trezit și au decis să amâne. Ei nu se gândesc la jucători, la oamenii care fac parte din fenomen. Suntem bătaia de joc a tuturor. Nu mai are rost să vorbesc. Sunt multe lucruri... 

Am tot respectul pentru cei de la Sepsi, oameni de toată isprava, felicitări pentru cum se comportă și cum au crescut de la an la an. Nu intră în discuție că suntem împotriva lor. Ne-am dorit ca fotbalul românesc să fie reprezentat așa cum trebuie. 

Mai departe ar trebui cineva să se gândească și la alte echipe. Sau să participe doar unii și ceilalți să fie o parte colaterală. Este inadmisibil ce se întâmplă. Acum ce să facem? Să acceptăm când vrea Liga să ne programeze? Avem și noi un program...

Nu ne-a întrebat nimeni absolut nimic. Dacă vrea Vasilică și Georgică nu-și asumă nimeni. Amânăm meciul, dar să-și asume cineva și după să-și dea demisia! Nu poți să conduci așa un for! Nu există temei regulamentar. 

Jucăm, dar nu când vrea Liga. Noi suntem proștii de la Iași, fraierii de la Iași. Dacă peste o lună eu am șase suspendați ne amână meciul LPF-ul? Se gândește cineva și la Iași? Că acum două luni noi n-avem șase suspendați!”, a spus tehnicianul. 

Leo Grozavu, antrenor Poli Iași: „Este inadmisibil ce se întâmplă!”

Antrenorul și-a continuat mai apoi tirada. 

„Este inadmisibil ce se întâmplă, iar cine ia aceste decizii, mâine își înaintează demisia într-un stat civilizat. În România nimeni nu-și asumă. Cum și noi ne asumăm, aici de ce nu-și asumă nimeni? 

Lasă că-i prostul de Grozavu și fraierii de la Iași. Am fost de acord la început de săptămână să amânăm meciul pentru că era normal. Dar noi suntem mai proști! 

Și mai avem pretenții, vorbim pe la televiziuni, studiouri pline de oameni care comentează fenomenul. Noi interpretăm orice, legi, regulamente...”, a mai precizat Grozavu. 

Poli Iași - Sepsi, reprogramat pentru 19 octombrie 

LPF a emis un comunicat de presă în care anunță faptul că Poli Iași - Sepsi a fost amânat și reprogramat pentru data de 19 octombrie, indicând articolul 12 din ROAF, conform căruia un meci poate fi reprogramat numai cu minim 5 zile înainte ca acesta să se dispute.

Liga Profesionistă de Fotbal, în virtutea articolului 12 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), privind "Reprogramarea unui joc oficial", a hotărât, prin decizia Departamentului de Competiții, amânarea meciului Poli Iași - SEPSI OSK Sfântu Gheorghe, programat inițial să se dispute duminică 27 august 2023, și reprogramarea sa pentru data de 19 octombrie 2023.

-comunicat LPF

Citește și: 

GSP a întrebat Jandarmeria despre incidentul în care un fan dinamovist l-a lovit pe asistent cu un pahar. Răspunsul a venit după o săptămână și e halucinant: „N-am observat, n-am fost sesizați...”

Emil Boc reacționează după plecarea lui Toni Petrea: „N-am să uit niciodată asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
contrabas3
contrabas3  •  25 August 2023, 18:01

Știu cine nu câștigă meciul ăsta - olguțarii 100%. O să fie țeapa sfârșitului verii.

stefan56
stefan56  •  25 August 2023, 17:38
Postat de tytel pe 25 August 2023, 16:51

Proștii de la iași suntem....Ați fost de acord inițial, acum suportați, v- au scos de două ori mingea din poartă VAR ul, cu Sibiu un gol aiurea al Hermanstadului, Grozavu a zis k arbitrajul a fost ok cu Fcsb, cu Cfr nici dak puneai rigla nu iesea offside, o să retrogradăm că suntem proști nu k nu avem echipă. Șfaițer păcălici, tace mâlc, suntem echipa cu 2 goluri anulate, un gol advers eronat, programați la ora 13, apoi schimbați cu 48 h înainte k așa vrea Sepsi osk.... Suntem ***...Rusine lpf, VAR....și conducerii Poli Iasi

Baieti sunteti de divizia B nimic mai mult

lucian_iasi85
lucian_iasi85  •  25 August 2023, 17:28
Postat de cirus11 pe 25 August 2023, 16:40

Totusi Iasiul trimisese hartie ca e de acord cu amanatul

Da, dar în termenul legal de amânare a trimis acea hârtie. Cu 48 de ore înainte de meci nu mai este legal...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează