FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

OFICIAL Leo Grozavu a semnat! Unde va antrena în sezonul viitor

Leo Grozavu // foto: Imago
Leo Grozavu // foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 29 mai 2021 09:55 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 14:27

Leo Grozavu (53 de ani) va continua pe banca celor de la Sepsi OSK și în sezonul viitor. Antrenorul a semnat prelungirea contractului până în 2022. 

UPDATE ora 14:20 - Leo Grozavu, confirmat oficial la Sepsi OSK

Sepsi OSK a anunțat că Leo Grozavu și-a prelungit contractul până la finalul sezonului 2021/2022.

Leo Grozavu a semnat! Unde va antrena în sezonul viitor
foto: Facebook @ Sepsi OSK

Știrea inițială - Leo Grozavu va continua la Sepsi OSK

Având contractul scadent la finalul acestui sezon, viitorul lui Leo Grozavu a fost un subiect arzător în ultimele zile. Grozavu a purtat vineri seara un rând de discuții cu șefii de la Sepsi OSK și, cel mai probabil, va continua la echipa din Sf. Gheorghe. 

Leo Grozavu rămâne la Sepsi OSK

Din informațiile GSP.ro, Grozavu nu a semnat încă prelungirea, urmând ca oficializarea înțelegerii să aibă loc luni, după barajul de Conference League. Sepsi OSK va înfrunta Viitorul duminică, învingătoarea urmând să reprezinte România în UEFA Conference League. Indiferent de rezultat, viitorul lui Grozavu pe banca lui Sepsi nu va fi afectat.

„Așa este, mi-am dat cuvântul, iar pentru mine cuvântul este mai presus de orice semnătură. Foarte probabil voi continua la Sepsi”, a recunoscut Leo Grozavu pentru GSP.ro.

„Continuăm cu Leo. Am avut o discuție, toate detaliile sunt rezolvate. Luni vom face anunțul oficial. Sperăm să nu se mai facă speculații. Avem un meci important duminică”, a declarat și Cornel Șfaițer, managerul general de la Sepsi OSK.

Grozavu, dorit de CFR Cluj 

Pentru Leo Grozavu a existat interes din partea rivalelor din Liga. Din informațiile pe care Gazeta le are, numele lui a ajuns pe masa celor de la CS U Craiova și CFR Cluj

Grozavu a avut chiar și o ofertă tentantă din Grecia, totuși a fost atras de ideea continuității la Sepsi, de perspectivele pe care clubul covăsnean pe are, dat fiind faptul că există posibilitatea calificării într-o Cupă Europeană, precum și un stadion nou gata să fie dat în folosință. 

Dan Petrescu, tentat să preia Sepsi OSK

Așa cum Gazeta a mai anunțat, Sepsi OSK a aflat prin intermediari că Dan Petrescu ar fi fost încântat de ideea de a antrena echipa. Totuși, între cele două părți nu a existat vreun contact direct, prioritatea clubului covăsnean fiind tot timpul aceea de a-l convinge pe Grozavu să continue la Sf. Gheorghe.

VIDEO. Detalii de ultimă oră despre inaugurarea Sepsi Arena! Patronul echipei a explicat planul

Citește mai multe știri din Liga 1:

Motivul prăbușirii Craiovei în finalul de sezon » „Leii” au coborât odată cu „regizorul”

„Noua echipă se va numi Farul Constanța” » Fuziunea cu Viitorul, tot mai aproape! Ultimele detalii

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
laurkro
laurkro  •  29 Mai 2021, 16:14

Am intrat sa văd dacă nu preia o echipa de box. S-ar descurca, zic.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  29 Mai 2021, 14:34

Pe de o parte, Leo Grozavu nu are cum sa-i bata pe jucatorii de la CFR, aia sunt niste brute si o sa-l faca daca se atinge de ei, nu e ca la Sepsi. Pe de alta parte, continuitatea e buna pentru orice echipa de fotbal, in special una ca Sepsi care e in ascensiune.

kovacsistvan
kovacsistvan  •  29 Mai 2021, 12:50
Postat de Claude SH pe 29 Mai 2021, 11:56

Leo Grozavu nu va accepta niciodată oferta lui CFR, e fanul lui U Cluj.

u cluj parca nici nu ar mai exista

Vezi toate comentariile (4)
Comentează