FOTBAL  »  Superliga  »  FUZIUNE

„Noua echipă se va numi Farul Constanța” » Fuziunea cu Viitorul, tot mai aproape! Ultimele detalii

Fuziunea dintre Farul și Viitorul prinde contur. Gică Popescu, președintele clubului din prima ligă, a oferit ultimele detalii despre ideea îndrăzneață a celor două echipe.
Fuziunea dintre Farul și Viitorul prinde contur. Gică Popescu, președintele clubului din prima ligă, a oferit ultimele detalii despre ideea îndrăzneață a celor două echipe.

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2021 21:41 / Actualizat vineri, 28 mai 2021 22:08

Fuziunea dintre Farul și Viitorul prinde contur. Gică Popescu, președintele clubului din prima ligă, a oferit ultimele detalii despre ideea îndrăzneață a celor două echipe.

  • Constanța poate redeveni din nou o forță pe harta României la fotbal, iar Gheorghe Hagi pare tot mai interesat de realizarea proiectului.
  • „Regele” a fost marți la Consiliul Județean Constanța pentru a purta discuții cu președintele Mihai Lupu, cel care l-a anunțat că susține ideea fuziunii dintre Viitorul și Farul.

Gică Popescu, ultimele detalii despre fuziunea dintre Viitorul și Farul

„Vorbesc cu Gică Hagi de un an de zile de fuziune, e bine când se unesc două forțe. Nu ne-am concentrat asupra acestui subiect, așteptam finalul campionatului ca cele două părți să se așeze la masă, să vadă ce oferă fiecare și să vedem ce ne place și ce nu. 

Am tot vorbit, au fost tatonări, dar nu ne-am așezat la masă cu Ciprian Marica și cu echipa lui de consultanți, și noi, cu echipa noastră juridică.

Vedem ce variantă rezultă ca să fie acceptată, iar suporterii trebuie să înțeleagă că este o singură forță fotbalistică în oraș, administrația locală să fie implicată. Săptămâna viitoare va fi decisivă, până acum nu s-a definitivat nimic pentru că nu a fost momentul. 

Entitatea comună va juca la Ovidiu, dar CNI vrea să facă un stadion de 18 mii de locuri la Constanța. Fuziunea se poate întâmpla și din acest sezon, noi ne vom păstra structura managerială și echipa se va numi Farul Constanța, asta va fi singura schimbare. 

Iar Marica va face parte din noua echipă managerială. Locul din liga 2 este problema lui Ciprian. Dar nu batem nimic în cuie, nici numele de Farul. E o discuție juridică deloc simplă, sunt avocați care se ocupă”, a declarat Popescu, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport

Reportaj GSP la Constanța: scaune distruse, cablul de nocturnă furat, dar se visează la o arenă de 50 de milioane €

Citește mai multe știri de actualitate:

Dinamo, soră cu falimentul: „Avem datorii peste tot, de milioane de euro!” » Negocieri intense în „Groapă”

Marcel Pușcaș despre discuțiile cu Adi Mutu: „E destul de greu. Se schimbă câte un cuvânt la negocieri mereu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (62)
958049947624589
Liviu George Liviu  •  29 Mai 2021, 14:49

***????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

958049947624589
Liviu George Liviu  •  29 Mai 2021, 14:39

Deci cum ar venii Farul va avea un campionat ????????????plecați ma în s l o B o z cu Farul vostru ????????

kovacsistvan
kovacsistvan  •  29 Mai 2021, 13:11
Postat de Cantemir Mefa pe 29 Mai 2021, 01:07

Dacă echipa care va rezulta din fuziune se va numi FC Farul Constanța, atunci toți constănţenii vor fi 100 % cu echipa, iar lui Gică Hagi i se vor ierta toate păcatele!

Numai daca da si bacalaureatul.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează