FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CLINCENI

Leo Grozavu îndeamnă la cumpătare, după victoria cu Clinceni: „În afara problemelor normale, mai e și asta”

FOTO: Bogdan Bălaș +19   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat vineri, 16 iulie 2021 20:53 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 21:12

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Leo Grozavu (53 de ani) și-a felicitat elevii și este pregătit pentru debutul în UEFA Conference League. 

„Băieții merită toate felicitările. În ciuda unei călduri sufocante au reușit să impună ritmul, au dominat ambele reprize, chiar dacă adversarul s-a închis bine. Acea lovitură liberă a deblocat jocul. Am căpătat încredere. Și după gol am creat, am încercat să producem. 

Să rămânem echilibrați. E doar prima etapă. Ne așteaptă un parcurs ulterior foarte greu, mergem în Europa, vom face deplasări lungi. Nu suntem nici dublați foarte bine pe posturi. E nevoie de foarte multă inspirație, capacitate de a recupera jucătorii de la un joc la celălalt. Acum e de două ori mai greu, pentru că e și o căldură sufocantă”, a spus Grozavu, la „Digi Sport Special”. 

Leo Grozavu, pregătit pentru debutul în cupele europene

Joi, de la ora 21:45, Sepsi va debuta în cupele europene. Adversara din turul preliminar al UEFA Conference League este Spartak Trnava. 

„Mi-e greu să cred că ne putem baza pe Golofca, a suferit o entorsă destul de urâtă. În afara problemelor normale, noii jucători nu sunt obișnuiți cu ritmul nostru și au acuzat dureri musculare. Important e să avem starea mentală potrivită pentru a ne putea bate cu Trnava. Atunci, mai mult ca sigur că sperăm la calificare”, a comentat Leo Grozavu. 

VIDEO Sepsi l-a vrut pe Ondrasek! Cum îl descrie Leo Grozavu și de ce crede că se aseamănă cu Alibec

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Gigi Becali, atacat de un patron din Liga 1: „Face o mare greșeală!”

CSU Craiova câștigă clar duelul abonamentelor cu FCU Craiova! Diferență uriașă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează