FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, atacat de un patron din Liga 1: „Face o mare greșeală!”

FC Botoșani și FCSB au remizat, scor 0-0, în debutul campionatului. La final, Gigi Becali, patronul vicecampioanei, l-a criticat pe Olimpiu Moruțan. Valeriu Iftime, conducătorul moldovenilor, își apără fostul jucător. +37   FOTO
FC Botoșani și FCSB au remizat, scor 0-0, în debutul campionatului. La final, Gigi Becali, patronul vicecampioanei, l-a criticat pe Olimpiu Moruțan. Valeriu Iftime, conducătorul moldovenilor, își apără fostul jucător.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 17:42 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 18:20

FC Botoșani și FCSB au remizat, scor 0-0, în debutul campionatului. La final, Gigi Becali, patronul vicecampioanei, l-a criticat pe Olimpiu Moruțan. Valeriu Iftime, conducătorul moldovenilor, își apără fostul jucător.

Cronica partidei: Donnarumma din Moldova!

Programul primei etape din Liga 1

Olimpiu Moruțan, apărat de fostul patron: „Gigi Becali face o mare greșeală”

„Să se mute la mănăstire, să stea acolo în ascultare şi în tihnă. Fotbaliştii sunt fotbalişti, trebuie respectaţi pentru ceea ce fac şi trebuie ajutaţi să facă mai mult, e nevoie de această ştiinţă de ocrotire a valorilor.

Ţin la Moruţan ca la un copil talentat, nu doar ca la un jucător la care am procente. Face o mare greşeală. Sigur, asta este până la urmă atitudinea domnului Becali. Să-l iei la trântă pentru un meci... e o chestiune deplasată! 

Îl lauzi pe altul tot după un meci (n.r. - Cordea), că nu mai iese din echipă, iar este o greşeală. O «becaliadă»! Nu e deloc aşa.

Talente precum Moruţan, Tănase sau Octavian Popescu sunt rar de găsit, trebuie crescute cu răbdare şi cu multă atenţie. Cred foarte mult că Moruţan este unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului nostru. Are nevoie de o conjunctură bună ca să-şi arate valoarea. E un fotbalist valoros şi pentru echipa naţională”, a declarat Valeriu Iftime, conform Antena Sport.

Moruțan m-a dezamăgit. Ce să cauți la FCSB dacă joci așa? Tu driblezi la mijlocul terenului și nu ai nicio realizare. Să te muți la Domnești, unde stăteai, să nu mai stai la Pipera, că nu mai știi să joci bine fotbal!
Gigi Becali, azi, la Pro X

FC Botoșani - FCSB, prin vizorul fotoreporterului GSP / FOTO: Ionuț Tabultoc
FC Botoșani - FCSB, prin vizorul fotoreporterului GSP / FOTO: Ionuț Tabultoc
FC Botoșani - FCSB, prin vizorul fotoreporterului GSP / FOTO: Ionuț Tabultoc
FC Botoșani - FCSB, prin vizorul fotoreporterului GSP / FOTO: Ionuț Tabultoc
+33 FOTO

Control antidoping după FC Botoșani - FCSB 0-0

Se face control antidoping, la comanda ANAD. Există anumite suspiciuni, după un control vamal. Noi verificăm. Nu zicem de ce, nu dăm explicații. Dar nu închidem ochii și nu protejăm pe nimeni! 

După acel incident (n.r. - cu Maecky Ngombo, jucătorul recent transferat de Botoșani), am primit anumite informații. Colaborăm cu Ministerul de Interne, WADA are protocoale cu Interpol, Europol. 

Nu avem vreo dovadă, dar verificăm pentru a elimina orice suspiciune. Suspiciunile sunt la Botoșani, dar ambele echipe vor fi testate”, a declarat Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Anti-Doping, la Telekom Sport.

22 de meciuris-au jucat între FCSB și FC Botoșani. Moldovenii au o singură victorie, 0 pe teren propriu

Clasament Liga 1: FCSB, primul pas greșit în lupta la titlu

Ce s-a întâmplat la conferința lui Dinu Todoran » Totul a durat sub un minut!

Citește mai multe știri despre meciul FC Botoșani - FCSB:

Becali s-a răzgândit după o lună! I-a schimbat postul unui titular

Coșmarul lui Florinel Coman nu se sfârşeşte! OUT pentru meciul cu Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
irefutabil
irefutabil  •  17 Iulie 2021, 00:04
Postat de bodystyle74 pe 16 Iulie 2021, 21:01

Nu am vazut pana acum un jucator de valoare care sa ajunga si sa se mentina la un nivel inalt fara sa aiba in cariera lui antrenori de valoare.Este imposibil sa progresezi daca te antreneaza B Andone,Andronache, Dica, Petrea sau Todoran.

Corect, dar este imposibil sa progresezi si daca ramai la Botosani sau Chiajna. O zici de parca ar avea vreo echipa din tara antrenor care chiar sa creasca jucatori. Conteaza ce transfer prinzi afara. Man de exemplu va avea antrenori in Serie B mult peste ce poate visa in Liga 1.

deusdat
deusdat  •  16 Iulie 2021, 22:18

Moruțan e supraevaluat.

steaua1986.
steaua1986.  •  16 Iulie 2021, 21:55
Postat de florar pe 16 Iulie 2021, 21:19

D steptule,Becali a vândut cei mai scumpi jucători români!!!Man chiar anul acesta dar de...

Cel mai gretos gigist.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează