FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Lacroix a refuzat să se mai urce în avion să vină la CFR Cluj! Ce l-a determinat să se răzgândească

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 13:25 / Actualizat joi, 05 noiembrie 2020 13:56

Leo Lacroix, fundaș elvețian, 28 de ani, 1,97 metri, avea rezervat bilet să ajungă diseară în România, dar a discutat cu soția sa și a renunțat la oferta de la CFR Cluj! În schimb, așteaptă un ultim răspuns de la West Bromwich Albion.

Campioana are probleme majore în zona defensivă. Dan Petrescu a cerut în nenumărate rânduri întăriri acolo. A plecat Boli, s-a accidentat Vinicius, s-a infectat cu coronavirus Burcă. Tocmai a fost rezolvat Ben Youssef, dar internaționalul tunisian nu-i este de ajuns „Bursucului”.

GSP.RO a scris încă de marți noaptea de interesul „feroviarilor” pentru elvețianul Leo Lacroix. Fundașului cu origini braziliene i-au fost rezervate bilete pentru a ajunge în România în această seară, la ora 18:15, de la Geneva, via Munchen. Doar că fotbalistul nu s-a mai urcat în avionul ce trebuia să plece la ora 13:10 de la Geneva. 

Dinamo l-a luat pe Ba în locul lui

„A discutat cu soția și a renunțat! În plus, nu a fost mulțumit de faptul că nu i s-a transmis un contract clar cu sume, cu detalii, doar i s-au trimis biletele de avion și i s-a spus că e vorba de un contract pe 3 ani. Probabil, cei de la CFR Cluj voiau să-l ia în probe, urmau să negocieze la București, când echipa se întorcea de la Cluj pentru etapa de la Pitești. Lacroix așteaptă acum un semnal din partea lui West Bromwich Albion, a intrat în atenția managerului Slaven Bilic”, au dezvăluit sursele Gazetei.

Un detaliu nu i-a convenit fundașului. „Lui Leo i-au trimis un contract pe 3 ani cu amendamentul ca în ianuarie 2021 să se renegocieze contractul, astfel încât CFR Cluj să poată scăpa gratis de el, dacă vrea. Fiindcă îi impunea jucătorului ca toate eventualele litigii să se judece la FRF, nu la UEFA! 

Asta l-a pus pe gânduri pe fotbalist, astfel că a vorbit cu avocatul său, care lucrează la Nyon, să citească angajamentul în detaliu. Lacroix s-a sfătuit cu avocatul său de la UEFA, cu soția, n-a vrut să mai vină. Probabil, nici CFR Cluj nu-l voia prea mult, ci doar să fie acoperită 2-3 luni”, au mai spus sursele GSP

Lacroix a fost propus celor de la Dinamo, dar managementul iberic l-a preferat pe Abdoulaye Ba. Leo a jucat în ultima ediție doar 3 meciuri pentru formația secundă a lui St. Etienne în liga a patra! Fotbalistul care a avut un salariu de 800.000 de euro brut la St.Etienne a fost în ultimele luni propus la mai multe grupări din Anglia. 

Impresarii așteaptă un ultim răspuns și din partea celor de la West Bromwich Albion (locul 18 în Premier League), care au tatonat și ei pista în ultima vreme, fiind vorba ca Leo să meargă în probe în Insulă, săptămâna viitoare, când este pauza competițională pentru meciurile interțări. 

În ultimele luni și săptămâni, elvețianul n-a avut noroc cu britanicii. A fost propus, mai întâi, la Swansea, doar că nu a mai ajuns acolo, nici măcar la probe. Și era vorba de un salariu săptămânal de 12.000 de lire sterline brut. Apoi, Middlesbrough și Nottingham Forest i-au spus pas. Wycombe, nou-promovată din liga a treia, nu a ajuns la un acord cu apărătorul.

EXCLUSIV Lacroix a refuzat să se mai urce în avion să vină la CFR Cluj! Ce l-a determinat să se răzgândească
Leo Lacroix, la Hamburg // foto: Guliver/gettyimages

35.000 de euroa fost salariul solicitat de Lacroix celor de la Dinamo

38 de meciuria jucat pentru prima echipă a lui St. Etienne

3 goluri și 2 assist-uria adunat pentru Sion în 96 de meciuri, cu care a câștigat Cupa Elveției

2 meciuriare în grupele Champions League, pentru Basel, plus 10 în Europa League pentru St. Etienne și Sion

17 partidea jucat pentru Hamburg, un gol și un assist, în timp ce la Basel a bifat 12 prezențe

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Italienii, prinși în ofsaid » Cum au „măcelărit” posibila echipă de start a lui CFR Cluj cu AS Roma: Arlauskis și Bordeianu, titulari :)

E sigur! Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj » Salariile impresionante cu care e ademenit „Bursucul” de două echipe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
martorul
martorul  •  05 Noiembrie 2020, 16:52

sunteți penibili. like, for real

dinamo100
dinamo100  •  05 Noiembrie 2020, 14:15

Scump si prost. Nu cred ca merita luat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează