FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Leo Strizu a comentat afirmațiile lui Burleanu: „Nu puteam să refuz patronul, dar nu mi-am închiriat licența!”

Leo Strizu, antrenor FCSB
Leo Strizu, antrenor FCSB

Articol de , - Publicat sambata, 28 ianuarie 2023 14:04 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2023 15:07

Leonard Strizu (55 de ani), antrenorul în acte al celor de la FCSB, a vorbit, la conferința de presă premergătoare meciului pe care roș-albaștrii îl vor disputa în compania Farului, despre afirmațiile făcute de președintele FRF, Răzvan Burleanu, care a declarat că ia în calcul suspendarea antrenorilor „care își închiriază licențele”. 

  • FCSB- Farul Constanța se joacă duminică, 29 ianuarie, de la ora 19:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmisă la TV pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport. 

Leonard Strizu a spus că  nu a închiriat licența nimănui, iar tot ceea ce face la FCSB se bazează pe faptul că este angajatul clubului și nu putea refuza ceea ce i-a cerut patronul FCSB-ului, Gigi Becali. 

Florin Niță a fost prezentat la noua echipă! Ce presupune înțelegerea
SPARTA PRAGA
Florin Niță a fost prezentat la noua echipă! Ce presupune înțelegerea

De asemenea, antrenorul roș-albaștrilor a vorbit și despre momentul dinaintea meciului de la Sibiu, câștigat de FCSB cu 1-0, când acesta a fost surprins plimbându-se singur, în afara arenei, în timp ce jucătorii se aflau deja la cabine. 

VIDEO. Leo Strizu: „Nu am închiriat în niciun fel licența!”

„În primul rând, eu nu mi-am închiriat în niciun fel licența. Eu am făcut ce am făcut pentru club, când am fost solicitat. Ajutând clubul, poate am pus și eu umărul la formarea ca antrenor a lui Pintilii. 

Poate dacă era alt nume, nu Pintilii, nu cred că mă înhămam la asta. Dar în Pintilii chiar am  încredere și mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu el. 

Eu sunt angajatul clubului. Nu puteam să refuz ce mi-a cerut patronul. Să nu mai spun cum mi s-au răstălmăcit vorbele la Sibiu...

Eu, înainte de meci, trăiesc o stare. În timp ce echipa se schimbă, se echipează, este acea perioadă de 10-15 minute în care eu nu pot să stau jos. Și încep să fac ture, să mă plimb. Am ieșit puțin din stadion, timp de 2-3 minute, iar după aceea m-am întors. 

Eu am spus acest lucru, dar s-a scris că nu îmi găsesc locul la FCSB. Cam ăsta e adevărul. Vă mai spun o dată: nu am închiriat licența, nu am făcut-o pentru bani, am făcut-o doar pentru club.

Din ce am auzit, această suspendare ar intra în vigoare din vară. Hai să fim sănătoși până în vară și să lăsăm lucrurile să meargă cum trebuie. Bănuiesc că o să meargă spre bine”, a declarat Leo Strizu, la conferința de presă. 

Citește și: 

Uluit de ce a văzut la U Cluj - Rapid: „De nedescris, incredibil și inacceptabil!”

Săpunaru râde de Burchel pe WhatsApp: „Mor! Pentru asta era nevoie de carnet de antrenor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10Klaudiu10
10Klaudiu10  •  29 Ianuarie 2023, 12:25

Pentru bani ....strizu a aratat ca este in stare de orice umilinta. Ca doar nu este *** sa fie umilit MOCA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  28 Ianuarie 2023, 16:38

Dupa mintea ta Strizule, daca patronul iti cere o ilegalitate , nu o poti refuza?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează