FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Li s-a spus: "Jucătorii de culoare nu-mi aduc noroc, deci plecați"! Doi foști steliști au dat lovitura, după ce au fost dați afară de Gigi Becali

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 00:43

Moke și Muniru au fost dați afară de la Steaua ”fiindcă jucătorii de culoare nu-mi aduc noroc”. Amândoi au prins contracte bune: francezul a semnat cu Konya, deținătoarea Cupei Turciei, ghanezul s-a dus în Arabia Saudită pentru 600.000 de euro

Cine-l enervează pe Becali e dat afară și se îmbogățește! Moke și Muniru au profitat cel mai recent de toanele patronului. Ambii au fost puși pe liber în vara asta și și-au găsit repede echipe noi.

Moke, 29 de ani, a semnat cu Konyaspor, deținătoarea Cupei Turciei, cu care va evolua în Europa League. Gigi l-a dat afară pe francez și încă n-a adus înlocuitor, deși Moke juca fundaș central, un post pe care nu există suficiente soluții.

Muniru s-a aranjat și el foarte bine: a semnat pe 600.000 de euro cu El Ettifaq, din Arabia Saudită. A obținut un salariu foarte mare tocmai pentru că a negociat din postura de jucător liber de contract. Un statut pe care i l-a oferit Gigi, supărat că africanul s-a bătut cu Florin Tănase la un antrenament.

"Muniru a sărit cu pumnii și cu picioarele pe un coleg!", a povestit Becali la TV DigiSport.

Tănase i-ar fi strigat "maimuță" mijlocașului ghanez. Patronul confirmă atmosfera rasistă: "Nu-mi mai trebuie jucători de culoare! N-am noroc la ei și au probleme de comportament. Cu Emeghara și cu Alcenat am avut aceleași probleme. E clar, n-am noroc cu ei!".

FCSB a pierdut 750.000 de euro, banii pe care îi plătise când i-a cumpărat pe Muniru și pe Moke, jumătate de milion de euro fiind achitați doar pentru ghanezul de 24 de ani. Dică mai are în lot jucători de culoare, pe De Amorim și pe Gnohere.

Becali a anunțat deja că se gândește să-l dea afară pe brazilian, fiindcă nu mai are loc ca titular. Antrenorul l-a convins deocamdată că mai e nevoie de William, măcar ca soluție de backup. Gnohere nu e nici el într-o situație favorabilă.

S-a plâns că e rezerva lui Alibec, o situație care se va păstra și în acest sezon, odată ce românul își va reveni după pubalgia care l-a împiedicat să joace în amicale.

Gigi ar fi dispus să-și încalce prejudecata legată de africani: a făcut o ofertă pentru Boli, de la Viitorul. A anunțat că ar plăti 500.000 de euro pentru francezul de culoare, "nu mai mult, că are o vârstă și nu-l mai vând!". Kevin are 26 de ani și e unul dintre oamenii cei mai importanți ai lui Hagi. 

27 de meciuri a jucat Moke din totalul de 36 programate în sezonul trecut din Liga 1. Faptul că a fost folosit constant nu l-a ajutat să mai rămână un sezon la FCSB

"Pe Boli ofer 500.000 de euro, că nu e un geniu. Dacă aș găsi un fundaș tânăr și care să fie un geniu, în genul lui Rădoi, aș plăti două milioane de euro" Gigi Becali, la TV sportro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1722899748014718
Ady Adelin  •  12 Iulie 2017, 20:26

Gnohere e si el de culoare,eu cred ca aduce un bonus echipei.

sexilian
sexilian  •  12 Iulie 2017, 13:55

rasu si coloarea........

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  12 Iulie 2017, 11:53
Postat de haideusicfr pe 12 Iulie 2017, 11:01

Pele este si el negru.Obama la fel. Rasismul apartine incultilor.

Tu, fiind destept si cult, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează