FOTBAL  »  LIGA 1  »  PETROLUL - DINAMO 1-5

Libertate deplină pentru Bakaj în ofensivă

Articol de - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 22:16

Albanezul a recîştigat încrederea colegilor şi a antrenorului Ciobotariu, ajungînd titular. Mijlocaşul are voie să inoveze oricît în preajma porţii adverse


Elis Bakaj a venit, în iarnă, în Ştefan cel Mare cu imaginea celui supranumit de presa din ţara sa "Cristiano Ronaldo al Albaniei". Dar nu s-a impus. Fotbalistul de 24 de ani a avut o discuţie cu şefii, în care a motivat de ce nu se simte în largul său: "Mi-e teamă să nu greşesc! Să intru la 0-0 şi să fac vreo eroare care să dezavantajeze echipa ori, mai rău, să luăm gol. Parcă e prea mare presiunea pe mine!".

Liviu Ciobotariu a venit în ajutorul lui Bakaj. L-a titularizat în ultima etapă, la Ploieşti, internaţionalul albanez a dat randament, iar tehnicianul i-a transmis: "Stai liniştit şi joacă fotbal, ce ştii tu! La 25 de metri de poarta adversă, faci ce vrei tu, inovează, inventează, fii tu însuţi! Ai libertate deplină". Bakaj s-a conformat şi a avut două situaţii mari de gol. Sîmbătă seară, împotriva Concordiei Chiajna, va fi iarăşi titular.

46 de acţiuni ofensive a avut Bakaj în meciul cu Petrolul (5-1)

"Nu mai sîntem căcăcioşi?!"
Jucătorii nu au fost impresionaţi de cuvintele frumoase adresate de Borcea de la Miami: "În urmă cu vreo 8-9 zile eram căcăcioşi. Acum nu mai sîntem?! În urmă cu cîteva săptămîni, fie Ţălnar, fie Selymes erau versiunile de schimb pentru Ciobotariu. Acum, Ciobi este cea mai bună opţiune pentru Dinamo. Nu mai pricepem nimic! Nu aşteptăm laude, dar am vrea mai multă linişte şi încredere cînd jocul sau rezultatele nu ies".

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (13)
rotariugeorge
rotariugeorge  •  01 Octombrie 2011, 19:07

Mie imi place Bakaj. Daca joaca , da randament.are nevoie de meciuri.Hai Dinamo !

adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  29 Septembrie 2011, 12:12

Bakaj este un jucator bun dar sta slab cu psihicul....are nevoie de incredere!

caine_
caine_  •  29 Septembrie 2011, 09:45

sica 2 sa ne-apuci decoi

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close