FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO//EXCLUSIV Ce spune o legendă a lui Dinamo despre eventuala plecare a lui Burcă: „Mă mir cum de nu vede”

Ovidiu Burcă ar putea fi demis de la Dinamo, Ionuț Chirilă stă la pândă. Foto: Imago
Ovidiu Burcă ar putea fi demis de la Dinamo, Ionuț Chirilă stă la pândă. Foto: Imago

Articol de , - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 16:15 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 16:37

Fostul mare jucător al celor de la Dinamo Lică Movilă (62 de ani) consideră că postul de antrenor al lui Ovidiu Burcă este în pericol în orice secundă și că antrenorul ar trebui să conștientizeze mai mult acest aspect.

La conferința de presă dinaintea meciului de azi cu Poli Iași, Ovidiu Burcă a explicat că șefii i-au acordat încredere, cu toate că nu a mai câștigat de 2 luni, când „câinii roșii” treceau de Voluntari, 3-2. 

VIDEO. Lică Movilă: „Mă mir cum de nu vede”

„Viața hotărăște dacă va rămâne sau nu la echipă. Cam tot timpul e presiune și poate pleca. Mă mir de ce el nu vede că poate fi schimbat... 

Când te bat 4-5 echipe și nu ajungi să marchezi, înseamnă că ai o problemă. Decizia rămâne însă la mâna conducerii, nu la mine”, a spus Lică Movilă pentru GSP.ro.

VIDEO. Ovidiu Burcă: „Am susținerea conducerii” 

„Când câștigi ești lăudat, când pierzi ești singur. Dar nu e nicio ruptură între mine și conducere. Sunt susținut. Am discutat cu cei din conducere, Sunt la dispoziția lor oricând doresc. Am avut o discuție constructivă. E normal să avem un dialog”, a transmis Ovidiu Burcă la conferința de presă premergătoare jocului cu Politehnica Iași.

Ar trebui să plece Ovidiu Burcă dacă Dinamo NU câștigă în această seară?

Nu, poate redresa echipa
Da, e nevoie de un nume nou

Citește și alte știri:

Gabriel Tamaș și-a anunțat retragerea: „Psihic nu mai pot să joc fotbal! N-am fost un neica nimeni sau un alcoolist”. Echipa la care s-a simțit cel mai bine

Ion Țiriac se ia de Serena Williams, după ce americanca a atacat-o pe Simona Halep: „Să ne întrebăm cum a luat toate Wimbledon-urile! A avut 10 excepții de la medicamente când era la Mouratoglou”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Dona1313
Dona1313  •  28 Octombrie 2023, 02:45

vad ca jurnalul acesta plinge de mila lui Dinamo, dar mai pacat este ca nici Iasul n-a fost in stare sa-i bata. Mare pacat.

creeperno534
creeperno534  •  27 Octombrie 2023, 22:38

Bravo Burca!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează