FOTBAL  »  Superliga  »  TITLU

EXCLUSIV Ipoteză-șoc lansată în direct: „Sepsi, campioană! S-au mai întâmplat surprize”

Sepsi - CS U Craiova 0-0 +8   FOTO
Sepsi - CS U Craiova 0-0

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 11:02 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 11:39

Sepsi OSK a remizat pe terenul Craiovei, scor 0-0, astfel că în 3 dintre cele 4 meciuri jucate cu echipele de pe podium (FCSB, CS U Craiova și CFR Cluj), covăsnenii sunt neînvinși.

Trupa lui Leo Grozavu a fost învinsă în prima etapă a campionatului de olteni, aceea fiind una dintre singurele lor două înfrângeri suferite în acest sezon. Sepsi ocupă locul 4 după 16 etape, a fost egala liderului FCSB în meciul direct, terminat la egalitate, 1-1, și este la doar 6 puncte sub primul loc.

În acest context, Bogdan Vrăjitoarea, fost atacant la Universitatea Craiova, invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, a venit cu o ipoteză surprinzătoare: Sepsi poate câștiga titlul.

Bogdan Vrăjitoarea, impresionat de Sepsi: „Poate lua titlul”

„Craiova se bate în continuare la primele locuri. La cum este campionatul nostru, orice echipă poate luat titlul. Și Sepsi poate, dacă se organizează puțin. CFR nu mai este la nivelul la care a fost, FCSB este o echipă foarte bună, cu jucători senzaționali de la mijloc în sus, dar le lipsește și lor un Elvir Koljic ca să fie campioni. 

S-au mai întâmplat surprize în campionatul nostru. Credeați că ia Viitorul campionatul? Sau că sezonul trecut Universitatea Craiova înainte de playoff avea șanse la campionat? (n.r. - oltenii au terminat pe locul 2)”, a declarat Vrăjitoarea la GSP Live.

Anterior, acesta spusese despre Sepsi: „Această echipă spun că va avea un cuvânt foarte greu de spus în acest campionat. Dacă ne amintim, niciuna dintre pretendentele la titlu nu a reușit să o învingă pe Sepsi. Bine, Craiova a câștigat la Sf. Gheorghe, 1-0, pe final, când a marcat Koljic, dar CFR Cluj și FCSB nu (n.r. - FCSB a făcut 1-1 cu covăsnenii, iar CFR Cluj 0-0)”.

Citește mai multe știri din Liga 1:

BURSA TRANSFERURILOR ÎN LIGA 1. Toate mutările din această iarnă! Craiova și CFR, fără nicio noutate + UTA e cea mai activă

Antrenorul Ruben Albes e în pericol! Conducerea de la Hermannstadt a decis: lună decisivă pentru viitorul său

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ares123
ares123  •  13 Ianuarie 2021, 13:10
Postat de clujcampion pe 13 Ianuarie 2021, 12:37

Si atunci fecesebeu il mutam la Tirana?

Nu mai bine muti cfr-ul tau in desertul Gobi...la origine ?

bavaria
bavaria  •  13 Ianuarie 2021, 12:52

un oarecare X a zis ca este posibil ca sa nu fim singuri in univers. imediat gspul a scris un articol iar titlul suna cam asa: IPOTEZA SOC: vom fi invadati de extraterestri?

caoradea
caoradea  •  13 Ianuarie 2021, 12:38

Iar voi ar trebui sa va mutati in Macedonia de Nord....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează