FOTBAL  »  Superliga  »  CFR LUJ

Primul jucător care e gata să plece de la CFR Cluj: „A fost anunțat că nu mai intră în calculele lui Petrescu”

Denis Ciobotariu, alături de Denis Alibec // FOTO: Imago
Denis Ciobotariu, alături de Denis Alibec // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 20:49 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 21:00

CFR Cluj, liderul din Liga 1, pregătește numeroase schimbări în această pauză competițională, Dan Petrescu urmând a renunța la mai mulți jucători.

Printre fotbaliștii care ar putea pleca în această iarnă se numără și Denis Ciobotariu. Fundașul central de 23 de ani este nemulțumit de faptul că joacă puțin, după cum a dezvăluit tătăl său, Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari.

Bendeac, scrisoare dezlănțuită pentru Dan Petrescu: „Banii vă opresc? E ireal! Succes cu Clinceni”
SELECȚIONER
Bendeac, scrisoare dezlănțuită pentru Dan Petrescu: „Banii vă opresc? E ireal! Succes cu Clinceni”

Denis Ciobotariu, gata să plece de la CFR Cluj: „A fost anunțat că nu mai intră în calculele lui Petrescu”

„El mai are contract doi ani. E clar că situație nu e în regulă, în primul rând pentru el. Nu joacă. A jucat la început 6 jocuri, plus cele din cupele europene. E clar că e un jucător tânăr, își dorește să joace. Mai ales că l-a scos de pe listă.

L-au și anunțat că poate să meargă undeva să joace împrumut. Dar, dacă a fost anunțat că, cel puțin sezonul ăsta, nu mai intră în calculele antrenorului, ar trebui să meargă să joace undeva”, a declarat Liviu Ciobotariu, la emisiunea Liga Digisport.

Venit la CFR Cluj în ianuarie 2020, de la Dinamo, Ciobotariu a jucat 9 partide în acest sezon, în toate competițiile, contabilizând 703 minute.

600.000 de eurocota lui Denis Ciobotariu, potrivit transfermarkt

Petrescu trece la treabă: „12 jucători pleacă de la noi!”

Nelu Varga, patronul clujenilor, a dezvăluit că Petrescu a dat uitării oferta naționalei și deja se concentrează pe lucrurile pe care le are de făcut la CFR în speranța unui nou titlu.

„S-au liniștit lucrurile, Dan Petrescu nu pleacă nicăieri. Acum face lista de achiziții pentru iarnă. Nu s-a pus problema de bani, de clauză de reziliere. Dan vrea să continue la CFR Cluj și să luăm un nou titlu. Vrem să-i aducem jucătorii pe care-i dorește cât mai repede, ca să-i aibă în cantonamentul din Spania. Nu vor fi doar veniri, avem făcută și lista de plecări, iar pe ea sunt în acest moment 12 jucători”, a declarat Varga, potrivit Fanatik.

VIDEO A procedat corect Dan Petrescu refuzând naționala pentru a rămâne la CFR?

Citește și: 

Cea mai vehementă reacție la adresa lui Dan Petrescu, după ce a refuzat naționala: „O scenetă de prost gust, un truc ieftin! Nici nu vreau să-i mai pronunț numele”

Concluziile din Liga 1 la final de an: FCSB e elita, Dinamo e rușinea, iar Săpunaru e în Top 3 gafeuri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
petrucj
petrucj  •  24 Decembrie 2021, 09:00
Postat de magic4ever pe 23 Decembrie 2021, 23:39

Ciobotariu hai la Dinamo sa pui umarul la redresarea lui Dinamo ..aici joci titular 100%, este mult peste fundasii lui Dinamo.

La ce gafe a facut la inceputul campionatului poate pune umarul la distrugerea lui Dinamo. Din pacate pentru el are momente de amnezie totala in joc.

magic4ever
magic4ever  •  23 Decembrie 2021, 23:39

Ciobotariu hai la Dinamo sa pui umarul la redresarea lui Dinamo ..aici joci titular 100%, este mult peste fundasii lui Dinamo.

ortega
ortega  •  23 Decembrie 2021, 23:01

Ciobotariu era oricum piele de avion ... Poate la Dej ar face față ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează