FOTBAL  »  Superliga  »  SELECȚIONER

Cea mai vehementă reacție la adresa lui Dan Petrescu, după ce a refuzat naționala: „O scenetă de prost gust, un truc ieftin! Nici nu vreau să-i mai pronunț numele”

Dan Petrescu // FOTO: Imago
Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 17:46 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 17:52

FRF caută selecționer pentru naționala României, după ce varianta Dan Petrescu a picat, acesta urmând a continua la CFR Cluj.

Decizia nu i-a picat bine lui Adrian Porumboiu, cel care a atacat clubul din Gruia în mai multe rânduri. Fostul mare arbitru l-a criticat în termeni duri pe „Bursuc”.

Dumitru Dragomir n-are dubii: „FRF a angajat selecționerul, astăzi cred că-l anunță”
SELECȚIONER
Dumitru Dragomir n-are dubii: „FRF a angajat selecționerul, astăzi cred că-l anunță”

Adrian Porumboiu îl atacă pe Dan Petrescu după ce a refuzat naționala: „Un truc ieftin. Nici nu vreau să-i mai pronunț numele”

„Sunt uluit de ipocrizia pe care o manifestă Dan Petrescu. El este unul dintre cei mai buni antrenori pe care îi are România. Dar, după sceneta asta de prost gust... A fost un truc ieftin. Ce a vrut să demonstreze? Nici nu vreau să mai aud de el ca antrenor și ca om. Nu vreau să-i mai pronunț numele. 

Să fii antrenorul echipei naționale e o mândrie, atât pentru el, cât și pentru suporterul echipei naționale.  Despre ce vorbim? Cel care este la CFR Cluj este Dîncu. El este și la Federație. Îi îndrumă toți pașii lui Burleanu. Cine este Dîncu? Este ministrul Apărării Naționale. Băi, atât de jos am ajuns...

Ei de ce s-au împotmolit de 400.000 de euro, care, oricum, nu ajungeau la Dan Petrescu? Dacă pleca în Ungaria sau la Chelsea, da, să plătească. Dar el pleca la naționala României”, a spus fostul mare arbitru, potrivit digisport.ro.

10 nume pe lista FRF

Sursele GSP dezvăluie că în calculele pentru postul de selecționer sunt 10 antrenori, printre care și nume surpriză, precum Liviu Ciobotariu, Emil Săndoi sau Adrian Ursea. În aceste momente, FRF ar putea alege viitorul selecționer dintre:

  • Adrian Mutu (42 de ani)
  • Ladislau Boloni 68 de ani)
  • Costel Gâlcă (49 de ani)
  • Liviu Ciobotariu (50 de ani)
  • Laurențiu Reghecampf (46 de ani)
  • Daniel Isăilă (49 de ani)
  • Victor Pițurcă (65 de ani)
  • Edi Iordănescu (43 de ani)
  • Emil Săndoi (56 de ani)
  • Adrian Ursea (54 de ani)

VIDEO Alin Stoica, despre decizia lui Dan Petrescu de a refuza naționala: „Eu nu-l înțeleg”

Citește și: 

Patronul din Liga 1 care nici nu vrea să audă de Mutu la națională: „Încă o petardă. Trebuie să fie la munca de jos!”

Dezbaterea zilei, 21 decembrie » A procedat corect Dan Petrescu refuzând naționala pentru a rămâne la CFR?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
cornelcc
cornelcc  •  25 Decembrie 2021, 20:17
Postat de Petrescu Eugen pe 23 Decembrie 2021, 22:20

Nu rezolva nimic Petresca la nationala doar daca intra tare in jucatori si nu ar fi mers orbeste pe mana "stranierilor" care in opinia mea sunt cauza principala a decaderii nationalei. Apoi jucatorii de la FCSB care la comanda lui Becali contribuie in functie de toanele si interesele lui. Si asa nu-l suferea Becali si l-ar fi lucrat repede.

Amice, esti .... ardelean! De acord cu afiratie referitoare la “stranieri”. Cat despre prestatiile stelistilor la nationala vorbesti aiurea. Uiti ca mandatele ultimilor 3 selectioneri (Daum, Contra, Radoi) au “beneficiat” de aportul a maxim 3 stelisti, din care titular a fost doar unul! Doar tu iti inchipui ca jiji le da ordin jucatorilor lui sa nu dea totul pe teren oentru nationala! Jijel vrea sa vanda, ori prezenta in nationala vinde! Poate ne spui ce super jucatori a trimis kvsc kolosvar la nationala, de au rupt norii ....

cornelcc
cornelcc  •  25 Decembrie 2021, 20:02
Postat de Claude SH pe 24 Decembrie 2021, 15:59

Suntem cei mai buni din țară și am dovedit-o de fiecare dată. CFR a ținut steagul sus, în timp ce alte formații s-au scremut sa scoată capul din mocirla. Vei vedea ca anul viitor vom face puncte importante în Europa și atunci ce vei spune? Vei tăcea, exact cum fac acum mulți dintre fecesebistii ce criticau. Prima data trebuie sa iti vezi ție problemele și apoi sa i le vezi la altul.

Delirum tremens!

bumix
bumix  •  24 Decembrie 2021, 21:13

SI CE NE MAI PROMITEA ODATA CA STEAUA ,CEALSY SI NATIONALA NU AR REFUZAUO NICIODATA SI CA LA NATIONALA NU VINE PT . BANI ,ACUM A DEMONSTRAT CE CARACTER ARE

Vezi toate comentariile (53)
Comentează