FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Dumitru Dragomir n-are dubii: „FRF a angajat selecționerul, astăzi cred că-l anunță”

Mihai Stoichiță, director tehnic FRF, și Răzvan Burleanu, președintele FRF
Mihai Stoichiță, director tehnic FRF, și Răzvan Burleanu, președintele FRF

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2021 10:31 / Actualizat joi, 23 decembrie 2021 11:32

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, susține că FRF a angajat deja noul selecționer, al cărui nume ar putea fi anunțat astăzi.

Pe 9 decembrie, Dragomir declara că numele noului selecționer va fi anunțat între 20 și 22 decembrie. Informația comunicată de fostul președinte al LPF nu s-a confirmat, întrucât Federația nu a anunțat încă cine va conduce naționala de acum înainte. 

Mai mult, miercuri, pe 22 decembrie, Comisia Tehnică din cadrul FRF a ținut o ședință de urgență în timpul căreia membrii prezenți au scris câte 5 variante de selecționer, semn că ar mai putea dura ceva vreme până când selecționerul va fi anunțat. 

Chestionat în această dimineață despre situația selecționerului, Dragomir a afirmat că noul selecționer ar putea fi anunțat chiar astăzi. Dragomir a lăsat de înțeles că FRF a ales unul dintre cele două vehiculate de el în ultima vreme, Adi Mutu și Edi Iordănescu.

Cum s-a votat pentru selecționer în ședința FRF de azi » Dezvăluire în direct: 3 nume se desprind din lista celor 10
FRF
Cum s-a votat pentru selecționer în ședința FRF de azi » Dezvăluire în direct: 3 nume se desprind din lista celor 10

Dumitru Dragomir: „FRF a angajat deja selecționerul” 

„L-au angajat, astăzi cred că anunță. Dacă mă aud ăștia (n.r. - de la FRF), iarăși amână (n.r. - râde). E același de care vorbeam. Nu s-a schimbat nimic”, a spus Dragomir la GSP Live.

El consideră că discuțiile purtate de șefii FRF cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au reprezentat, de fapt, o „vrăjeală”, FRF fiind dinainte sigură de numele selecționerului dorit.

Totul a fost o vrăjeală. Au știut sigur că nu vin. De Petrescu au știut de la Dîncu (n.r. - ministrul Apărării, apropiat de CFR Cluj) că nu vine. Îi dădea drumul să plece de la Cluj?”, s-a întrebat fostul șef al Ligii. 

Adi Mutu și Edi Iordănescu corespund descrierii lui Bratu 

Florin Bratu, selecționerul reprezentativei U21, s-a numărat printre persoanele prezente la votarea din cadrul Comisiei Tehnice a FRF. Bratu a refuzat inițial să dezvăluie informații din spatele ușilor închise, dar a „scăpat” detalii esențiale ulterior.

„Cei care au primit printre cele mai multe voturi sunt liberi de contract și au sub 55 de ani. Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie, se discută repede în fotbalul românesc”, a spus Florin Bratu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Din lista de 10 antrenori prezentată de GSP.ro, doar 3 respectă cele două indicii dezvăluite de Bratu: Adrian Mutu (42 de ani), Edi Iordănescu (43 de ani) și Adrian Ursea (54 de ani)! Primii doi sunt întocmai cei pe care Dragomir i-a vehiculat în ultimele săptămâni. 

VIDEO » Adrian Mutu: „Se poate face o echipă națională foarte bună cu ce avem acum!”

Mai multe știri despre echipa națională: 

Desemnat „Antrenorul anului” în Ancheta Gazetei, Mircea Lucescu a dezvăluit de ce ar fi refuzat să preia „naționala”: „Atunci am zis că nu o să revin niciodată!”

Cine e omul care i-a prezis un viitor strălucit „Fotbalistului anului”: „Bă, Florine, bă! Tu o să ajungi portarul echipei naționale!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
trink
trink  •  24 Decembrie 2021, 00:52

strambu e liber! ce mai asteapta astia ? ademostrat cat de competitiv e !!!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  23 Decembrie 2021, 21:09

Excrocul asta de Dragomir,poreclit si ,,Oracolul din Belcesti,, a fost toata viata lui un inbarligator, un pervers, un mincinos si un tupeist! Si asa o sa moara!

csaba
csaba  •  23 Decembrie 2021, 20:59
Postat de adrianciprian pe 23 Decembrie 2021, 15:39

E vina lui Hagi și Petrescu că am ajuns cu Mutu pe cap.

Nici Boloni n-ar fi venit na niște aventurieri și profitori de la FRF !!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează