FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Cum s-a votat pentru selecționer în ședința FRF de azi » Dezvăluire în direct: 3 nume se desprind din lista celor 10

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 19:20 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 19:28

Florin Bratu, selecționerul naționalei U21 și membru al Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a oferit indicii despre votul secret din ședința de urgență de azi. 

Astăzi, la sediul Federației, a avut loc o ședință de urgență a Comisiei Tehnice. GSP.ro a informat în exclusivitate că membrii au avut de ales dintr-o listă cu 10 nume propusă de Stoichiță pentru postul de selecționer. 

Avem costume, dar n-avem selecționer! » Naționala va fi îmbrăcată de firma unui om de afaceri turc, refuzat de Dinamo
ROMÂNIA
Avem costume, dar n-avem selecționer! » Naționala va fi îmbrăcată de firma unui om de afaceri turc, refuzat de Dinamo

Florin Bratu, indicii despre votul de la FRF pentru postul de selecționer

Florin Bratu s-a numărat printre persoanele prezente la votare Selecționerul U21 a refuzat inițial să dezvăluie informații din spatele ușilor închise, dar a „scăpat” detalii esențiale ulterior. 

„Cei care au primit printre cele mai multe voturi sun liberi de contract și au sub 55 de ani. Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie, se discută repede în fotbalul românesc”, a spus Florin Bratu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Din lista de 10 antrenori prezentată de GSP.ro, doar 3 respectă cele două indicii dezvăluite de Bratu: Adrian Mutu (42 de ani), Edi Iordănescu (43 de ani) și Adrian Ursea (54 de ani)!

Pe GSP.ro, fanii au alți favoriți în TOP 3

GSP.ro a lansat un sondaj imediat după aflarea listei de 10 posibili selecționeri. Până în acest moment, cei peste 4.000 de votanți au o viziune diferită față de cea a membrilor din Comisia Tehnică. 

Ladislau Boloni conduce, cu 23% din sufragii, iar locul secund este ocupat de Victor Pițurcă. Cei doi corespund unui singur criteriu enunțat de Bratu, sunt liberi de contract. Depășesc însă vârsta de 55 de ani. 

Podiumul din sondaj este completat de Edi Iordănescu. Fostul antrenor de la FCSB ar putea fi soluția comun acceptată, de fani, dar și de conducerea FRF.

VIDEO Răzvan Burleanu a dezvăluit primul meci cu VAR din România: „E 100%, nu vă ascund!”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

GALA GSP 2021 Aflați pe podium la categoria „Jucătorul anului” în Ancheta GSP, Ianis Hagi și Nicolae Stanciu reprezintă prezentul și viitorul echipei naționale

EXCLUSIV Informații din culise » Cum i-a forțat Dan Petrescu mâna lui Neluțu Varga + Tridentul care a blocat plecarea antrenorului la națională: „El, Dâncu și Ioan Rus nu-l lasă să plece!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
176901212832165
Dan Petnaise  •  23 Decembrie 2021, 19:43

Sunt atâția jucători în comisie de la Craiova Maxima. Nu cred că aceștia l-au votat pe Mutu după ce a făcut la FCU. Eu cred că este o mârșăvie făcută de Zburleanu și Șlibochiță.

maxp
maxp  •  23 Decembrie 2021, 11:10
Postat de petschovschi pe 23 Decembrie 2021, 06:36

https://en.wikipedia.org/wiki/László_Bölöni Găsești acolo, în tabelul din josul paginii, durata tuturo contractelor de antrenor ale lui Boloni. A stat 6 ani la Nancy, 2 la Sporting, 3 la Rennes, 3 la Al Khor, 3 la Antwerp. Tot pe wikipedia, puteți găsi durata contractelor lui Edi Iordănescu sau ale lui Dan petrescu (în afara țării). Prin performanțele realizate, Boloni dă clasă tuturor. Apropo, pe Nancy a promovat-o în Ligue 1, pe Rennes i-a dus în cupele europene (reușind cea mai bună clasare din istoria clubului), pe Antwerp a luat-o nou-promovată și a dus-o în cupele europene (contează și aceste performanțe, nu doar titlurile din Portugalia și Belgia). Că lumea crede că Edi Iordănescu, dacă a stat 6 luni la CFR și a luat titlul, e vreun mare antrenor (apropo, Edi a luat titlul cu campioana en-titre, una care nu are adversar de ani de zile). Toți antrenorii din țară sunt buni doar să-i lege șireturile lui Boloni, nu vor antrena în veci acolo unde a ajuns Boloni. Nici măcar Dan Petrescu, despre care știm ce rezultate supermediocre a avut la ultimele sale experiențe în afara țării.

Boloni a avut performante foarte bune la majoritatea echipelor pe care le-a antrenat, foarte important, peste potențialul lor. Ca un antrenor nu trebuie evaluat neaparat după nr de trofee, ca dacă merg la Bayern, le câștig si eu, in schimb un antrenor care duce o echipa ca Rennes, cu obiectiv incipient de a rămâne in Ligue I, constant in cupele europene... E ceva. Iordănescu o fi avut mandate scurte, dar si el s-a descurcat binicel. Ultimele dați a fost demis după un titlu câștigat si vreo 9 victorii consecutive, nu imi explic de ce, dar s-a descurcat foarte bine. Mutu nu are nu stiu ce experienta, insa si el a făcut fata. Națională U21 a jucat foarte bine cu el pe banca, iar Craiova se bazează pe majoritatea punctelor făcute cu el ca antrenor, altfel ar fi cam ultima in clasament. Acum, ca unii aveau pretenții sa câștige majoritatea meciurilor... Nu prea au lot de asa ceva.

petschovschi
petschovschi  •  23 Decembrie 2021, 11:09
Postat de sergihne90 pe 23 Decembrie 2021, 10:37

1994–2000 Nancy 2000–2001 Romania 2001–2003 Sporting CP 2003–2006 Rennes 2006–2007 Monaco 2007–2008 Al-Jazeera 2008–2010 Standard Liège 2010–2011 Al-Wahda 2011 Lens 2011–2012 PAOK 2012–2015 Al Khor 2015 Al-Ittihad 2017–2020 Antwerp 2020 Gent 2020–2021 Panathinaikos Boloni a antrenat acum 20 de ani la Nancy. a stat la alChooor (mare echipa) mai mult recent si Antwerp. la Gent 3meciuri. in rest a schimbat echipele destul de des. asa zice wikipedia.

Compară lungimea mandatelor lui Boloni cu cele ale lui Mutu, Edi Iordănescu sau Dan Petrescu (în străinătate) și ai să constați că Boloni a fost un tip statornic pe lîngă aceștia. Boloni care a antrenat (cu succes) echipe la care ceilalți nu vor ajunge niciodată. Iar faptul că la Nancy a antrenat acum mulți ani e și ăla important. Anii ăia la Nancy se adaugă la capitolul experiență, pe care Boloni o are din plin (și nu oriunde, ci în fotbalul din Vest, ăla care contează), iar alții nu.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează